Caravana Inimosilor Comunitatii Desprecopii editia a 2-a

Caravana Inimosilor Comunitatii Desprecopii editia a 2-a

Caravana Inimosilor Comunitatii Desprecopii editia a 2-a

  • Ce tine de noi si sta in puterea noastra sa facem? Din vorba in vorba, prietena noastra, Eleni ne-a povestit ca a donat de curand sange...si asa a inceput o initiativa speciala a Comunitatii Desprecopii - DONAREA DE SANGE - acum editia a 2-a.

Parintii comunitatii desprecopii.com doneaza sange! Editia a 2-a

Miercuri, 23.01.2013 / orele 11-13.30 , in Centrele de Transfuzii din toata tara, caravana desprecopii.com - membri si prieteni ai comunitatii de parinti - doneaza sange in cadrul editiei a 2-a a campaniei Doneaza Viata.

In capitala, actiunea se va desfasura la Centrul de Transfuzii Bucuresti, Str. Dr. C-tin Caracas 2-8, sector 1, Bucuresti , incepand cu ora 11:00.

Gestul in sine, dincolo de faptul ca este genul de ajutor concret si anonim care poate salva vieti, reprezinta cel mai puternic exemplu pe care un parinte il poate oferi propriului copil - de educatie civica, responsabilitate sociala si de implicare in viata comunitatii.

In anul 2012, campania Doneaza Viata a debutat cu ocazia Zilei europene a parintilor, la data de 09 octombrie. Prima editie Caravana Inimosilor Comunitatii Desprecopii AICI

Iata cateva din reactiile celor cateva zeci de parinti care s-au alaturat campaniei, la prima editie:

"gandul care ma mobilizeaza cel mai tare este ca voi ajuta un om sa traiasca!" ManuelaCrina - membru desprecopii.com

"Pentru noi a fost o premiera. Nu pot sa explic de ce am asteptat pana la varsta asta ca sa donez. E atat de simplu...Ioana, fiica mea, voia sa doneze mai demult, ma tot astepta pe mine..." Rufus - membru desprecopii.com

Contact:
Alina Predescu / voluntar campanie / https://www.facebook.com/DoneazaViata
Telefon: 0723.339.031
 
Comunitatea DC, comunitatea Desprecopii este cea mai mare, puternica si influenta comunitate a tinerilor parinti din Romania. In cei peste 11 ani de existenta, uniti de dragostea pentru copii, am reusit sa ajutam oameni, sa le oferim suport, informatie, incredere si puterea informatiei. Haideti alaturi de noi!

autor:  Alinuk, membra a Comunitatii Desprecopii - Toate drepturile rezervate - desprecopii.com  (c) 2013

 Comunitate,
Ajutor Umanitar
Esenta comunitatii noastre este oferirea ajutorului celor care trec prin momente grele. Nu uita ca si tu poti face un bine.

Actiuni umanitare la Desprecopii.com

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Tema:Comunitate

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII