Plante care pot trata azoospermia

Plante care pot trata azoospermia

Plante care pot trata azoospermia

  • Azoospermia este o afectiune a barbatilor care se manifesta printr-o lipsa totala a spermatozoizilor din sperma, situatie care impiedica cuplul de la a concepe un copil. Aceasta problema este foarte frustranta si poate duce la depresie. Motivele care duc la aceasta afectiune pot fi multiple iar diagnosticarea ei se realizeaza doar cu ajutorul unui test de fertilitate.
Azoospermia, cand lipsesc spermatozoizii din sperma
Leacul Ayurvedic pentru azoospermie

Medicamente pentru tratarea azoospermiei
Infertilitatea la barbati
Sursele de informatii serioase si suport pentru cuplurile care se confrunta cu infertilitatea
Forumuri recomandate - FORUMURILE ASPIRANTELOR

 

Azoospermia, cand lipsesc spermatozoizii din sperma

Azoospermia este o afectiune a barbatilor care se manifesta printr-o lipsa totala a spermatozoizilor din sperma, situatie care impiedica cuplul de la a concepe un copil. Aceasta problema este foarte frustranta si poate duce la depresie. Motivele care duc la aceasta afectiune pot fi multiple iar diagnosticarea ei se realizeaza doar cu ajutorul unui test de fertilitate.

Partea pozitiva a diagnosticarii este ca, odata cunoscut rezultatul, barbatul primeste ajutor pentru a depasi aceasta situatie. In acest articol, vom discuta despre remedii naturiste folosite pentru tratarea acestei afectiuni si care ajuta la producerea de spermatozoizi.

S-a observat ca aceasta afectiune este in principal rezultatul unui dezechilibru hormonal in organism, iar forma naturala de tratament poate fi de mare ajutor, inlocuind hormonii de sex masculin si aducandu-i la niveluri nomale. In acest fel, medicina naturista va ajuta productia de sperma si la imbunatatirea ratei de fertilitate.

Spermograma cititi pe larg: Spermograma

Leacul Ayurvedic pentru azoospermie

Tratamentul ayurvedic pentru azoospermie se realizeaza prin administrarea pacientului de plante care au proprietati similare cu cele ale hormonilor responsabili pentru producerea spermei.

Una dintre cele mai eficace plante ayurvedice folosita in tratarea acestei afectiuni este Tribulus (Tribulus terrestris) utilizata in mod regulat de catre practicienii ayurvedici de mii de ani pentru a trata problemele legate de infertilitate, dorinta sexuala scazuta si alte boli sexuale. Tribulus actioneaza prin cresterea nivelului de testosteron si estrogen in organism si imbunatateste circulatia sangelui in regiunea penisului, esentiala pentru o viata sexuala obtima.

O alta planta ayurvedica benefica este Safed musli (Chlorophytum borivilianum ) . Este o planta utilizata pe scara larga pentru tratarea barbatilor care au probleme cu volumul de material seminal redus, motilitatea scazuta a spermei sau chiar lipsa acesteia. Aceasta planta este folosita si ca afrodisiac eficient, deoarece imbunatateste rezistenta sexuala a barbatilor.

safed-musli

Pe langa plantele mai sus mentionate, mai cunoastem si altele de foarte mare ajutor in tratarea acestei afectiuni, ba chiar benefice pentru imbunatatirea vietii sexuale, cum ar fi Withania somnifera, Mucuna si Shilajit.

Medicamente pentru tratarea azoospermiei

Exista doar un singur medicament care poate ajuta la tratarea azoospermiei numit Maxocum, util de si in tratarea oligospermiei si a altor probleme sexuale. Cei care s-au tratat cu acest medicament au doar comentarii pozitive despre rata mare de eficacitate pe care o are.

Daca suferiti de aceasta afectiune si v-ati decis sa incercati formele ayurvedice de tratament, ar trebui sa luati in calcul renuntarea la fumat, la alcool si alte droguri daunatoare care au un efect negativ asupra calitatii materialului seminal si pot reduce rata de fertilitate.

Pentru alte tratamente naturiste de tratare a azoospermiei  - cititi topicurile de pe forum:


Tratament azoospermie

Azoospermie
 
Tratament naturist impotriva sterilitatii - sau tratamentul Liviei cititi siTratament naturist impotriva sterilitatii - sau tratamentul Liviei

Va recomandam sa mai cititi si urmatoarele:

Azoospermia: cauze și evaluare

Azoospermia: cauze și evaluare

Azoospermia este termenul folosit cand spermatozoizii lipsesc complet din lichidul seminal. Cei mai multi oameni cred ca acest diagnostic ar elimina posibilitatea de a mai concepe un copil; daca nu…

Infertilitatea la bărbați: 10 cauze care o pot provoca, iar unele din ele sunt foarte comune

Infertilitatea la bărbați: 10 cauze care o pot provoca, iar unele din ele sunt foarte comune

Există zece motive majore care pot provoca infertilitate unui barbat, deși de obicei nu manifestă simptome vizibile. Adesea, infertilitatea masculină este identificată numai…

Infertilitatea la barbati

Infertilitatea la barbati

Infertilitatea la barbati este imposibilitatea conceptiei in cuplu dupa cel putin un an de incercari. La barbati, incapacitatea de procreare apare ca o consecinta a perturbarii activitatii…

 

Sursele de informatii serioase si suport pentru cuplurile care se confrunta cu infertilitatea

Dorinta de a ramane insarcinata este adesea stresanta si va poate consuma extraordinar de tare. Cunoasterea inseamna putere. Cu cat stiti mai multe, cu atat veti avea mai putine emotii si veti putea sa infruntați mai bine emotiile puternice pe care le puteti simti pe parcursul perioadei in care veti astepta cu infrigurare sa deveniti mamica. Este important sa stiti ca pe acest drum nu sunteti singura. Aveti alaturi suportul online al celei mai mari comunitati de limba romana: Desprecopii.com. Pentru suport concret, incurajare si prietenie, va asteptam pe cel mai citit forum online al femeilor aspirante la meseria de mamica: Asteptand un ingeras in viata noastra !


Forumuri recomandate - FORUMURILE ASPIRANTELOR

  Forumul FIV
Fertilizarea in Vitro (FIV) - clinici, medici, experiente, succese, dileme.

  Asteptand un ingeras in viata noastra !
Teritoriul 'aspirantelor'! Preconceptie, in/fertilitate, FIV, sperante si experiente. Chiar daca se lasa asteptat - noi nu ne pierdem speranta! 

 

Autor:  Redactor Mihaela Vilcu - Toate drepturile rezervate Desprecopii.com (c) 2014

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII