Pot rămane insărcinată DACĂ: 11 intrebări și răspunsuri

Pot ramane insarcinata DACA: 11 intrebari si raspunsuri

Pot rămane insărcinată DACĂ: 11 intrebări și răspunsuri

Pot ramane insarcinata DACĂ?... Arzi de nerabdare să devii mămică? Ești deja pe drumul cel bun dacă ai ajuns pe site-ul Desprecopii.com.

• Acum ai probabil o mulțime de intrebari și nelămuriri despre procesul de a deveni mămică iar următoarele intrebări și răspunsuri iți vor clarifica cu siguranța o serie din ele.

veti citi
Intrebari si raspunsuri despre procedeul de a concepe un copil
13 lucruri care influenteaza sexul viitorului bebelus
Sarcina la diverse varste:
 

Intrebari si raspunsuri despre procedeul de a concepe un copil

Iata o serie de intrebari si raspunsuri despre posibilitatile in care puteti ramane insarcinata :) 11 Intrebari pe care nu ai curajul de le pui ... si raspunsurile lor.

 Daca penetrarea dureaza numai cateva secunde, o femeie poate ramane insarcinata?

Raspuns:
De fiecare data cand penisul ajunge in contact direct cu zona vaginala, exista sansa unei sarcini. Ea poate sa nu fie la fel de mare ca in cazul unui act sexual cu penetrare in care a avut loc ejacularea, dar posibilitatea tot exista. Transmiterea bolilor sexuale este si ea posibila prin orice astfel de contact piele pe piele.

E bine sa cunoasteti desigur, momentul ovulatiei.  Cititi: Ovulatia si calculul ovulatiei 

 Poate aparea o sarcina daca barbatul si femeia fac ceea ce se cheama sex fals sau sex uscat?

Raspuns:
(Asta inseamna ca nu a avut loc penetrarea, dar zonele lor genitale au fost in contact direct.) DA, atunci cand penisul si zona vaginala intra in contact, exista un mic risc de aparitie a unei sarcini dar si de transmitere a bolilor - daca e cazul.

 Poate ramane o femeie insarcinata din cauza pre-ejacularii?

Raspuns:
Pre-ejacularea este lichidul care se scurge in afara penisului inainte sa aiba loc ejacularea propriu-zisa. Cei mai multi barbati nu o pot controla si nu o simt.

Acest tip de lichid contine spermatozoizi si poate duce la o sarcina. Este o parte din motivul pentru care retragerea inainte de ejaculare ca metoda anticonceptionala nu este la fel de eficienta ca alte metode.

 Poate aparea o sarcina daca femeia nu a avut  orgasm?

Raspuns:
Da, sarcina se poate instala chiar daca femeia nu a avut orgasm. Orgasmul nu are legatura cu disponibilitatea ovulului pentru fecundare.

Sarcina la diverse varste:

Sarcina între 20-30 de ani: anii de aur ai fertilității

Sarcina intre 30-40 de ani: deceniul de aur al maternitatii

Sarcina între 40-50 de ani: riscuri dar și vești bune

 Poate sperma sa traverseze hainele sau materialele textile? 

Raspuns:
Daca hainele erau pline de sperma si au fost in contact direct cu vaginul femeii, exista sanse foarte mici ca sperma sa intre in vagin, insa este foarte putin probabil. Nu exista studii concludente care sa dea un raspuns precis.

 Femeia poate ramane insarcinata daca a facut sex in apa?

Raspuns:
Daca actul sexual are loc in apa de orice fel, sarcina este categoric o posibilitate. Motivul este ca actul sexual permite spermatozoizilor sa fie depozitati chiar in zona vaginala, iar apa din afara corpului nu are nicio influenta asupra acestui lucru.

pot ramane insarcinata

 Se poate instala sarcina daca ejacularea se produce in apa?

Raspuns:
Este putin probabil ca micii spermatozoizi sa calatoreasca prin spatiul vast al apei dintr-o piscina sau o cada de baie pentru a ajunge la vagin si a duce la aparitia unei sarcini. Daca ejacularea s-a produs in apa dulce calduta, spermatozoizii pot supravietui cateva minute. Daca se produce in apa fierbinte sau in apa tratata cu substante chimice, spermatozoizii nu pot supravietui mai mult de cateva secunde. O astfel de sarcina este foarte improbabila si in cele mai multe cazuri nu este deloc posibila.

 Poate aparea o sarcina in urma sexului anal? 

Raspuns:
Sarcina nu poate aparea daca faceti sex anal, insa fiindca deschiderea vaginului si anusul sunt foarte apropiate, exista posibilitatea ca sperma sa se scurga in vagin si sa ajunga sa fertilizeze ovulul.

 Daca barbatul ejaculeaza de multe ori, inseamna ca sansele aparitiei unei sarcini sunt mai mici? 

Raspuns:
Numarul ejacularilor nu afecteaza posibilitatea instalarii sarcinii. Fiecare ejaculare contine aproximativ 300 de milioane de spermatozoizi si numai unul dintre ei este necesar pentru a fecunda un ovul.

 Spermatozoizii mor in contact cu aerul? Oxigenul ucide spermatozoizii?

Raspuns:
Nu, acesta este un mit in care cred multi oameni, insa este fals! Abia cand sperma este USCATA spermatozoizii sunt morti si nu se mai pot deplasa sa fertilizeze ovulul. Spermatozoizii pot trai 3-5 zile daca se afla intr-un mediu cald si umed, cum este cervixul femeii. Spermatozoizii nu revin la viata daca sperma s-a uscat, chiar daca este re-umezita!

 Cititi:  Alegerea sexului copilului - mituri si legende.... si Alegerea sexului copilului  noi abordari  

 Ce informatii sa citesc pentru a intelege mai bine cum pot ramane insarcinata ?

Dorinta de a ramane insarcinata este adesea stresanta si va poate consuma extraordinar de tare. Cunoasterea inseamna putere. Cu cat stiti mai multe, cu atat veti avea mai putine emotii si veti putea sa infrunta cu curaj drumul acesta. Aveti alaturi suportul online al celei mai mari comunitati de limba romana: Desprecopii.com. Pentru suport concret, incurajare si prietenie, va asteptam pe cel mai citit forum online al femeilor aspirante la meseria de mamica: Asteptand o comoara in viata noastra ! 

13 lucruri care influenteaza sexul viitorului bebelus

13 lucruri care pot influenta sexul viitorul bebelus - de care trebuie sa stii. Ce hainute cumparam din timp: albastre sau roz? Parintii au o fetita si mai vor un baietel sau invers.

Ce s-ar putea face sa putem alege ordinea? Cum puteam sa ajutam natura si ce spun cercetatorii? Este jocul genetic cu adevarat complicat sau putem sa il intelegem si determina?

Este adevarat ca mancarea in timpul conceptiei poate influenta sexul copilului? Citeste aici cele 13 lucruri care influenteaza sexul viitorului tau bebelus.

Pozitii sexuale pentru conceperea unui copil

Sunt unele pozitii sexuale mai eficiente decat altele pentru conceptia unui copil? Bineinteles ca circula multe sfaturi populare despre acest subiect. Nu vom vorbi despre Kamasutra in acest subiect pentru ca avem un scop precis: conceperea unui copil.

Multi experti cred ca pozitia misionarului (barbatul stand deasupra) ofera cea mai buna oportunitate pentru conceperea copiilor ...iata sfatul de la Desprecopii.com.

Despre conceperea unui copil sanatos mai cititi

Care sunt sursele de informatii credibile?

Dorinta de a avea un copil si amanarea momentului in care vestea buna vine ... este adesea obositoare si va poate consuma extraordinar de tare. Cunoasterea inseamna putere. Cu cat stiti mai multe, cu atat veti avea mai putine emotii si veti putea sa infruntați mai bine emotiile puternice pe care le puteti simti pe parcursul perioadei in care veti astepta cu infrigurare sa deveniti mamica. Este important sa stiti ca pe acest drum nu sunteti singura. Aveti alaturi suportul online al celei mai mari comunitati de limba romana: Desprecopii.com. Pentru suport concret, incurajare si prietenie, va asteptam pe cel mai citit forum online al femeilor aspirante la meseria de mamica: Astepand o Comoara (Asteptand un ingeras in viata noastra !

autor: echipa Desprecopii.com , 
Toate drepturile rezervate © 2024
Referinte: Britishn Medical Journal. 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

15 comentarii din totalul de 75:

  1. Anca
    Ancatrimis la 30/1/2023

    Buna seara fetelor luna aceasta sa terminat de 2 ori s-ar putea sa ramân însarcinata ?

    Raspunde la acest comentariu
  2. Ana
    Anatrimis la 4/9/2022

    Spuneţ vo rog pot ramine insarcinata daca eri seara am avut relatii libere si azi sa inveput menstruatia??

    Raspunde la acest comentariu
  3. Alina
    Alinatrimis la 10/6/2022

    Pot ramâne însarcinata daca am 1.46m sau pot avea uterul mic, pot duce sarcina pâna la sfârşit??

    Raspunde la acest comentariu
  4. Roxana
    Roxanatrimis la 20/3/2021

    Bună ziua am 34 de ani am 3 copii È™i al doilea soÈ"º vrem sa avem un copil el are spermatoizi dar nu reuÈ™im sa rămân în sarcinata de un an È™i jumatate

    Raspunde la acest comentariu
  5. Liliana Maria
    Liliana Maria trimis la 26/12/2020

    Pot ramâne însarcinata daca el şi-a dat drumul primul şi dupa eu?

    Raspunde la acest comentariu
    • Diana
      Diana trimis la 10/10/2022

      Buna daca am luat Regividon 2 ani. Afecteaza cu ceva daca acuma mi-as dori un copil?

  6. Elena irina
    Elena irinatrimis la 4/12/2020

    Daca sa terminat pe zona intima„ pot ramane insarcinata ?

    Raspunde la acest comentariu
  7. Ana
    Anatrimis la 4/12/2020

    spunetimi varog eu am avut o mioma dupacare mau oprat si singura am vrut un ovar legat sa nu am copii dar acum tare imi doresc un copil am vre sansa sau vreo metoda de aavea un copil se poate de dizlegat inapoi acel ovar sau poate alta metoda de a face un copil

    Raspunde la acest comentariu
  8. Ana
    Anatrimis la 4/12/2020

    spunetimi varog eu am avut o miomă dupăcare mau oprat si singura am vrut un ovar legat sa nu am copii dar acum tare imi doresc un copil am vre sansa sau vreo metoda de aavea un copil se poate de dizlegat inapoi acel ovar sau poate altă metoda de a face un copil

    Raspunde la acest comentariu
  9. Andreea98
    Andreea98trimis la 4/12/2020

    Buna seara. Stiu ca par ridicola , dar sunt foarte panicata si nu stiu pe unde sa mai intreb , m-am interesat pe net si m-am speriat si m-am linistit si ...nimic..asa ca va cer sfatul si aici va rog.In septembrie anul acesta trebuia sa-mi vina ciclul pe data de 12 , dar nu mi-a venit , am fost la prietenul meu si am facut petting , sunt sigura ca nu a avut loc o ejaculare , dar nu stiu ce sa spun de lichidul acela preejaculator , nu am avut contact sexual niciodata si inca sunt virgina. Pe data de 15 septembrie mi-a venit ciclul normal..insa tot sunt panicata deoarece am citit multe pe net si nu am o cunostiinta vasta in materia asta. Vreau sa spun ca ciclul meu nu este chiar regulat , am o aplicatie despre menstruatie si nu eram in perioada fertila atunci . Pot fii sanse sa fiu insarcinata ? Stiu ca e patetic , dar chiar m-a speriat tot ce am citit si ma simt balonata si ..imi e frica. Va rog frumos sa imi raspundeti. Contactul acela exterior a fost neprotejat

    Raspunde la acest comentariu
  10. Bulai gabriela
    Bulai gabrielatrimis la 4/12/2020

    Pot rămâne însărcinată dacă nu a intrat tot penisul?

    Raspunde la acest comentariu
    • Armina
      Arminatrimis la 30/10/2023

      Pot ramâne însarcinata daca şi-a dat drumul in mine o singura data?

  11. ramona
    ramonatrimis la 24/10/2018

    buna numele meu este ramona vreu sa va intreb ceva am afut relatie intima cu iubitu meu si mia zis ca sa terminat putin in vagin pot ramane insarcinata da sau nu

    Raspunde la acest comentariu
  12. Evelyne
    Evelynetrimis la 28/4/2018

    Buna am o intrebare pot rămane insărcinată daca am facut dragoste pe data de 31 martie si acuma pe data de 22 trebe să îmi vină menstruația și nu mi-a venit și mă doare un pic burta ca și cand simnt cã trebe sã îmi vină menstruația ,pe mine mă doare burta cu o zi doua înainte să îmi vină

    Raspunde la acest comentariu
  13. Pavel Gabriela Monica
    Pavel Gabriela Monicatrimis la 22/7/2017

    Mă numesc Pavel Gabriela Monica de 5 ani mă tot chinui să rămân gravidă dar nici o şansă.Ce pot face.Ajutaţi-mă vă rog frumos.

    Raspunde la acest comentariu
  14. Dorina
    Dorina trimis la 4/6/2017

    Buna.daca esti la ovulatie si nu se ejaculeaza inauntru si este introdusa sperma cu degetul in vagin poti ramane insarcinata?

    Raspunde la acest comentariu
    • Valeria
      Valeriatrimis la 10/3/2021

      Da ,poţi ramâne însarcinata

  15. Andreea
    Andreeatrimis la 30/3/2017

    Buna.numele meu este Andreea si de 2 ani ne chinuim eu si sotul meu sa avem un bebe.nu reusim.am facut toate analizele necesare atat pt mine cat si pt el.toate au fost bune doctorii zic ca nu as avea niciun motiv sa nu raman si totusi nimic.de 4 luni iau suplimente ce contin acid folic dar tot nimic.sunt disperata si nu stiu ce sa mai fac.daca ma puteti ajuta cumva v-as fi recunoscatoare.multumesc.am uitat sa specific ca am 29 de ani si nu am ramas niciodata insarcinata

    Raspunde la acest comentariu
  16. nina
    ninatrimis la 7/3/2017

    daca prietenul meu cu o seara de aface sex sa masturbat eu pot sa ramin insarcinata

    Raspunde la acest comentariu
  17. Maria
    Mariatrimis la 25/2/2017

    Am trompele legate de 10 ani am 40 si as dori un copil.pisibil sa raman sau ce ar fi de facut.multumesc

    Raspunde la acest comentariu
  18. andra
    andratrimis la 10/2/2017

    Buna seara sunt o mămică de 3 copii mias dori încă un bebelusi dar din nefericire nu mai rămân însărcinată. Ma chinui de un an jumate sa rămân însărcinată si nu stiu dc nu pot. Ma puteri ajuta sa îmi spuneti ce se intambla

    Raspunde la acest comentariu
  19. Andreea98
    Andreea98trimis la 1/10/2016

    Buna seara. Stiu ca par ridicola , dar sunt foarte panicata si nu stiu pe unde sa mai intreb , m-am interesat pe net si m-am speriat si m-am linistit si ...nimic..asa ca va cer sfatul si aici va rog. In septembrie anul acesta trebuia sa-mi vina ciclul pe data de 12 , dar nu mi-a venit , am fost la prietenul meu si am facut petting , sunt sigura ca nu a avut loc o ejaculare , dar nu stiu ce sa spun de lichidul acela preejaculator , nu am avut contact sexual niciodata si inca sunt virgina. Pe data de 15 septembrie mi-a venit ciclul normal..insa tot sunt panicata deoarece am citit multe pe net si nu am o cunostiinta vasta in materia asta. Vreau sa spun ca ciclul meu nu este chiar regulat , am o aplicatie despre menstruatie si nu eram in perioada fertila atunci . Pot fii sanse sa fiu insarcinata ? Stiu ca e patetic , dar chiar m-a speriat tot ce am citit si ma simt balonata si ..imi e frica. Va rog frumos sa imi raspundeti

    Raspunde la acest comentariu
    • Cristi
      Cristitrimis la 9/3/2020

      Nu cred

  20. Elena
    Elenatrimis la 26/8/2016

    Buna ! Sunt mămică de 4 ani ,imi doresc mult sa devin fin nou mamă,am un medic cam indiferent pot zice .asa ca am decis ca sa i-l schimb,medicul ia spus ca am pelicula foarte subțire pe ovare ,ce este de făcut in acest sens ??va multumesc!

    Raspunde la acest comentariu
  21. Ela
    Elatrimis la 5/7/2016

    Buna încerc de aproape 3 ani ca sa ramân însărcinată ,deși ma am un băiețel de 4 ani ,nu reușesc nici cum,am schimbat si partenerul dar in zadar ,poate fi o piedică faptul pt.ca eu după fiecare contact merg sa urinez??😏

    Raspunde la acest comentariu
  22. Ela
    Elatrimis la 5/7/2016

    Buna încerc de aproape 3 ani ca sa ramân însărcinată ,deși ma am un băiețel de 4 ani ,nu reușesc nici cum,am schimbat si partenerul dar in zadar ,poate fi o piedică faptul pt.ca eu după fiecare contact merg sa urinez??😏

    Raspunde la acest comentariu
  23. Molnar Ronaldo
    Molnar Ronaldotrimis la 27/5/2016

    Buna am 17 ani si sunt foarte speriat!Am avut contact sexual cu iubita,dar era protejata,dupa ce am terminat lam pus in boxeri tot cu prezervativ si m-am dus la baie,am observat sperma,dar prezervativul nu era rupt ca lam vetificat! Ajuto va rog!( scuzati-mi expresiile)

    Raspunde la acest comentariu
  24. simona
    simonatrimis la 24/5/2016

    Pot ramane insarcinata daca partenerul sa terminat in vagin si eu am fost repede la baie si m-am spalat?sper ca nu:(

    Raspunde la acest comentariu
  25. mariana
    marianatrimis la 24/5/2016

    buna ziua am fost operata de apednicita si tot mia curatat un chist de pe ovar mai pot ramane insarcinata?

    Raspunde la acest comentariu
  26. CATALIN
    CATALINtrimis la 23/5/2016

    DACA BARBATU CONSUMA MARIJUANA SI FATA A RAMAS INSARCINATA DAR FATA NU CONSUMA NK NICI MACAR TIGARI NORMALE E VREO PROB

    Raspunde la acest comentariu
  27. maria
    mariatrimis la 19/5/2016

    buna ziua ,sunt inarcinata in prima luna sotul meu este cu tratament de olanzapina diagnosticat cu tulburari de personalitate acum doi ani ,as vrea sa stu daca bebelusul este afectat

    Raspunde la acest comentariu
  28. doinita
    doinitatrimis la 19/5/2016

    Buna ziua am 23 de ani si nu pot ramane ansarcinata am fost cu cativa ani an urma operata ...si doctorul mia zis ca daca nu raman an cativa ani nu pot ramane am fost la control si miau spus ca pot avea copi da de 3 ani ancerc si nu raman ce as putea face va rog frumos datimi un sfat ceva ca sunt disperata?

    Raspunde la acest comentariu
  29. Raluca
    Ralucatrimis la 18/5/2016

    Buna sunt casatorita de la varsta de 16 ani si ancerc sa raman gravida dar nu se poate si chiar nu stiu ce sa mai fac caci pana acum la varsta de 20 ani nu am ramas gravida am ancercat toate metodele dar nu merge daca voi puteti sami dati un sfat astept

    Raspunde la acest comentariu
  30. Hera diana
    Hera dianatrimis la 18/5/2016

    Buna,ma numesc Diana,am 24 de ani si sufăr de o boala rară numita Mucoviscidoza...Multi spun ca din cauza acestei boli nu pot rămâne însărcinată,sau daca voi rămâne sunt riscuri in care sa pierd sarcina.As dorii sa stiu cum pot rămâne însărcinată deoarece am tot încercat de 4 ani si nu ramân...Vreau un sfat ce sa fac ,cum sa fac deoarece îmi doresc un bebe foarte mult si Dokamdata nu vreau sa apelez la Fertilizare ....va rog sa ma ajutați cu un raspuns pe pagina mea de emaill..o zi buna!

    Raspunde la acest comentariu
  31. iuliana
    iulianatrimis la 18/5/2016

    De 2 luni tot incerc sa raman insarcinata dar nu am reusit in urma cu ceva timp am facut o intrerupere de sarcina deoarece nu puteam sa o tin oare are legatura asta cu faptul ca nu mai pot ramane insarcinata mentionez ca atunci cand am facut intreruperea de sarcina a fost un cojmar totul a durat o ora si ceva ...imi e tare frica sa nu se fi intamplat xeva atunci si sa nu mai pot ramane insarcinata astept un sfat o parere va rog multumesc!

    Raspunde la acest comentariu
  32. Anca Stefania
    Anca Stefaniatrimis la 18/5/2016

    Buna eu cu prietenul meu neam certat cam o luna si ieri am facut sex din nou si sea terminat in mine si dp 1 min am mers la wc si am facut treaba mica este risc sa ramn insarcinata?

    Raspunde la acest comentariu
    • Mădălina
      Mădălinatrimis la 10/3/2022

      Da, poti ramine insarcinata Urina nu iese din vagin dar iese pe o alta gaurica

  33. trimis la 18/5/2016

    buna ziua ma numesc daniela si am 23 de ani aseara am avut contacte sexuale si a si a dat drumu in mine dar dupa sex mam dus repede la baie am facut pipi si mam spalat e posibil sa fi ramas insarcinata

    Raspunde la acest comentariu
  34. Florentina
    Florentinatrimis la 18/5/2016

    Buna ..am si eu o intrebare ...sunt cu sotul meu de 2 ani dar nu am ramas insarcinata ..ce pot face sa raman insarcinat ..???

    Raspunde la acest comentariu
  35. Daria
    Dariatrimis la 18/4/2016

    Buna.. Azi am intretinut relatii sexuale cu prietenul meu.. Dar a bagato doar de trei ori si gata e posibil sa fiu indarcinata? Mentionez azi e ultima zi de ciclu si nu am un ciclu regulat.. Si nici un minut nu a durat.

    Raspunde la acest comentariu
  36. Dino
    Dinotrimis la 18/4/2016

    Cel mai bine cumperi un test de sarcina si te linistesti...

    Raspunde la acest comentariu
  37. Anca
    Ancatrimis la 16/4/2016

    Buna eu cu prietenu meu neam certat si nu am mai facut sex cam de o luna si ieri am facut din nou si sea terminat in mine este risc sa raman insarcinata?

    Raspunde la acest comentariu
  38. Mihaela
    Mihaela trimis la 5/3/2016

    este adevărat ca poți ramane însărcinată doar daca ambii parteneri au Orgasm in acelasi timp?

    Raspunde la acest comentariu
  39. Gabriela
    Gabrielatrimis la 19/1/2016

    Buna, am 22 de ani si nu pot ramane gravida. Am fost la un control ginecologic si m i s a spus ca raman mai greu. Pot face ceva a ramane mai usor. Am un an de cand tot incerc cu sotul meu. Va multumesc

    Raspunde la acest comentariu
  40. Robert
    Roberttrimis la 9/1/2016

    Am ejaculat o data pe mine(nu am facut sex) si prietena mea a dat cu mana, s-a spalat pe mana si s-a atins acolo "jos ". Este vreo sansa sa ramana gravida?

    Raspunde la acest comentariu
  41. elena
    elenatrimis la 29/12/2015

    Buna! acum cateva saptamani iubitul mea s a masturbat si a intrat in contact cu sperma. este posibil sa raman insarcinata daca la un interval de timp de o jumatate de ora- o ora m a satisfacut si pe mine cu aceeasi mana?

    Raspunde la acest comentariu
  42. andreea
    andreeatrimis la 27/12/2015

    Buna ziua am 15 ani si acum 3 zile mi.am inceput viata sexuala desi prietenul meu nu sa terminat in mime ca a imceput sa ma doara si nu am mai continuat nu am simtome nu am nimic momenta si este a 4a zi desi el mi.a zis sigur ca eu inca mai sunt virgina....este cumva o ingrijorare daca raman insarcinata

    Raspunde la acest comentariu
  43. andreea
    andreeatrimis la 27/12/2015

    Buna ziua am 15 ani si acum 3 zile mi.am inceput viata sexuala desi prietenul meu nu sa terminat in mime ca a imceput sa ma doara si nu am mai continuat nu am simtome nu am nimic momenta si este a 4a zi desi el mi.a zis sigur ca eu inca mai sunt virgina....este cumva o ingrijorare daca raman insarcinata

    Raspunde la acest comentariu
  44. Mihaela
    Mihaelatrimis la 27/12/2015

    Andreea, roaga-l pe prietenul tau sa foloseasca prezervativ. Faptul ca nu ejaculeaza in interiorul vaginului nu este o garantie ca nu poti ramane insarcinata. Daca vrei sa scapi total de stres si sa nu te framanti saptamani intregi daca nu cumva ai ramas insarconata, cumpara-ti de la farmacie un test de sarcina ca sa te linistesti.

    Raspunde la acest comentariu
  45. Alin
    Alintrimis la 17/12/2015

    Salutare, am facut-o recent cu o prietena si mi-a zis ca ma pot termina in ea ca nu ramane insarcinata, cum se poate asa ceva?

    Raspunde la acest comentariu
  46. corina
    corinatrimis la 3/12/2015

    buna mamici.ne dorim de mult un bebe in ultimile 2luni a insrziat menstruatia dar am facut testul acum o luna si era negativ.nu am nici.o stare de sarcina doar menstruatia nu a venit ce sa cred va multumesc

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII