Transforma joaca in invatare prin cursuri online cu MyKoolio!

Transforma joaca in invatare prin cursuri online cu MyKoolio!

Transforma joaca in invatare prin cursuri online cu MyKoolio!

  • In prezent, atentia copiilor este distrasa de tehnologie si internet, scoala devenind neatractiva pentru acestia. Astfel, trebuie sa luam in considerare metode alternative de invatare care sa fie in concordanta cu tendintele actuale. Cursurile online reprezinta solutia care il poate convinge pe copilul tau ca invatatul poate fi la fel de placut ca un joc pe calculator.

in acest articol veti citi despre:
De ce este scoala plictisitoare pentru copii?
Cum convingem copilul sa invete?
E-learning, un nou stil de invatare pentru cei mici
MyKoolio, lectii online interactive

In prezent, atentia copiilor este distrasa de tehnologie si internet, scoala devenind neatractiva pentru acestia. Astfel, trebuie sa luam in considerare metode alternative de invatare care sa fie in concordanta cu tendintele actuale. Cursurile online reprezinta solutia care il poate convinge pe copilul tau ca invatatul poate fi la fel de placut ca un joc pe calculator.

De ce este scoala plictisitoare pentru copii?

Invatatul este o activitate grea pentru un copil, pentru ca acesta este nevoit sa asimileze multe informatii intr-un timp relativ scurt si deoarece de multe ori isi pierde atentia la scoala, la teme sau meditatii. Aceasta problema este mult mai des intalnita in prezent pentru ca tehnologia si internetul (jocuri pe telefon, laptop, tableta, consola) ii distrag copilului atentia. Ce este de facut in acest caz? Universul copilului trebuie inteles si metoda de invatare trebuie schimbata.

Cum convingem copilul sa invete?

Ti s-a intamplat sa incerci sa il ajuti pe cel mic la teme, dar sa constati ca acesta isi pierde foarte repede interesul? Asta demonstreaza ca activitatea respectiva il plictiseste si nu ii antreneaza mintea lui jucausa.

Noua tehnologie (internetul si jocurile) distrage atentia oricarui copil de la invatat. Acest lucru este considerat de multi parinti ca fiind o problema, insa tehnologia vine cu anumite atat timp cat internetul este folosit in scop informativ, iar parintele monitorizeaza orele pe care copilul le petrece pe internet sau jucandu-se pe consola.
Asadar, cum convingem un copil sa invete? Transformam invatatul in ceva distractiv si interactiv. Cum? Folosim internetul!

E-learning, un nou stil de invatare pentru cei mici

Lectiile predate la scoala sunt complexe pentru orice scolar, mai ales atunci cand atentia lui este distrasa de colegi, de stiloul care devine din senin foarte interesant si de scartaitul cretei pe tabla. Multe informatii se pierd si cel mic ajunge acasa foarte obosit, fara chef de teme sau de invatat si cu raspunsul ”Bine” la intrebarea ”Ce ai facut azi la scoala?”. Avand in vedere toate aceste lucruri la concluzia ca orice copil are nevoie de ajutor pentru a aprofunda materiile si pentru a reusi sa invete mult mai simplu si mai usor.
 
Dar ce ai spune daca mykoolio.com, o noua platforma de e-learning, va prezenta cursurile scolare intr-un mod distractiv, iar copilul tau va invata in timp ce se joaca?

”Copiii mei se plang ca scoala ii plictiseste. Si daca nu facem nimic sa schimbam asta, ce –ar fi sa nu ii mai plictisim si in afara scolii, iar, spre exemplu, invatarea prin utilizarea noilor tehnologii, sa aduca plusul de culoare, amuzament, bucurie de a invata, colaborare si competitie constructiva, de bun simt! De ce nu si alte activitati decat cele din programa scolara: matematica distractiva, aeromodelism etc.. Am cumparat copiilor tabletele indispensabile „generatiei viitorului” si desi monitorizez modul in care le valorifica as fi incantat sa descopar un mediu de invatare securizant care sa ii ajute sa descopere lumea cu mai multa usurinta si mai ales cu mult mai multa bucurie!”, C. Scarlat - Bucuresti

MyKoolio, lectii online interactive

Pentru ca cei mici sunt fascinati de tehnologie si internet, putem schimba modul in care acestia invata in functie de hobby-urile lor. Mykoolio.com este platforma online creata in conformitate cu programa scolara in vigoare. Aceasta stimuleaza si rasplateste efortul elevilor din clasele I-VIII cu ajutorul principiilor de gamification si interactivitate.

MyKoolio inseamna pentru copilul tau un mod interactiv de a invata. Cele peste 200 de lectii (pentru disciplinele romana si matematica, momentan) sunt prezentate intr-un mod foarte atractiv, iar elevii sunt astfel incurajati sa descopere lucruri noi si sa parcurga toate disciplinele predate la scoala. Toate materialele educative de pe platform mykoolio.com sunt adaptate programei scolare in vigoare. Suna interesant?

 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII