Always lanseaza campania Indrazneste sa incerci!

Always lanseaza campania Indrazneste sa incerci!

Always lanseaza campania Indrazneste sa incerci!

  • Bucuresti, 11 februarie – Always lanseaza astazi campania „Indrazneste sa incerci!”.  Campania incurajeaza femeile din Romania sa iasa din zona de confort, sa isi învinga temerile, teama de esec sau rusine si sa indrazneasca sa faca alegerile potrivite, care le pot schimba viata in bine. Campania din acest an vine in continuarea demersului inceput in 2013, sub conceptul  „Always sustine femeile active”, urmat de programul Always „5 Zile Fara Griji”, program realizat cu sustinerea unor specialisti si experti medicali renumiti.

Bucuresti, 11 februarie - Always lanseaza astazi campania „Indrazneste sa incerci!”

Campania incurajeaza femeile din Romania sa iasa din zona de confort, sa isi învinga temerile, teama de esec sau rusine si sa indrazneasca sa faca alegerile potrivite, care le pot schimba viata in bine. Campania din acest an vine in continuarea demersului inceput in 2013, sub conceptul  „Always sustine femeile active”, urmat de programul Always „5 Zile Fara Griji”, program realizat cu sustinerea unor specialisti si experti medicali renumiti.

Necesitatea acestor programe a fost evidențiată în urma unui studiu  realizat în România, în 2011, care arăta că până la 43% dintre femeile cu menstruație alegeau să folosească vată peste absorbant în zilele delicate. În acest sens, Always a pus în discuție problema femeilor care făceau zilnic o alegere care le genera o stare constantă de nesiguranță și de disconfort și care încuraja o viață trăită cu stres și teamă. 

Absorbantul Always a fost creat pentru a funcționa singur, fără vată deasupra, oferind protecție și siguranță, indiferent de stilul de viață. Ca un aliat de încredere, Always te protejează impotriva scurgerilor de până la 5 ori mai bine decât absorbantul cu vată deasupra, astfel încât femeile să poată fi cât de active își doresc și să-și trăiască viața la adevăratul lor potențial, fără idei preconcepute și stres.

Programul  Always din acest an, “ Îndrăznește să încerci” își propune să inspire femeile din România să ducă o viață activă, condusă mai degrabă de curiozitate, curaj și îndrăzneală, în locul unei existențe marcate de teama de eșec și sentimentul de rușine.

Alis Anagnostakis, trainer și coach de dezvoltare personală, contribuie la demersul Always cu o serie de recomandări care să ajute orice femeie să îndrăznească să încerce: ‘Frica este o emoție absolut firească atunci când ne confruntăm cu schimbări care ne scot din zona de confort. Deseori însă, fricile ne sunt amplificate de credințe limitative - acele convingeri vechi, care ne-au ajutat la un moment dat, dar care acum nu ne mai sunt de folos, ba chiar ne împiedică. Un scurt proces de introspecție ne-ar putea ajuta să identificăm și apoi să schimbăm convingerile limitative, ridicând astfel singure barierele în calea evoluției personale.

Acest proces are câțiva pași:

1. Identifică convingerea limitativă care te împiedică astăzi să-ți atingi un obiectiv.
2. Întreabă-te ce beneficii ai din a păstra această convingere.
3. Descoperă în ce fel aceeași convingere te împiedică.
4. Găsește o nouă convingere, în care poți crede autentic, care să înglobeze avantajele vechii convingeri, însă fără dezavantajele pe care le-ai identificat.

Oana Cuzino, ambasador al campaniei, spune: „Pentru mine, faptul că am făcut parte dintr-o campanie cu un impact vizibil este o adevărată realizare. Rămân alături de această inițiativă și anul acesta și îmi propun să inspir cât mai multe femei să îndrăznească să încerce mai des lucruri noi și să se îndepărteze treptat de zona lor de confort, care le ține cumva departe de un posibil eșec, dar, în același timp, limitându-le cu

siguranță ineditul din viața de zi cu zi. Pentru că fiecare provocare pe care nici măcar nu o luăm în considerare este o poartă închisă, un pas bătut pe loc în călătoria către împlinirea noastră. Trebuie doar să ne asigurăm că avem lângă noi prieteni și aliați cu cele mai bune intenții, care să ne protejeze de mici accidente neprevăzute.”

Dacă există întrebări cu privire la modul de folosire al absorbantelor Always și cu privire la alegerea variantei corecte, experții de pe pagina de Facebook NoiFetele vă stau la dispoziție.

Despre Procter&Gamble

P&G este prezent în viața a aproximativ 5 miliarde de oameni din întreaga lume prin intermediul brandurilor sale. Din portofoliul companiei fac parte unele dintre cele mai puternice, de încredere și de calitate produse precum Always®, Ambi Pur®, Ariel®, Bounty®, Charmin®, Crest®, Dawn®, Downy®, Fairy®, Febreze®, Gain®, Gillette®, Head & Shoulders®, Lenor®, Olay®, Oral-B®, Pampers®, Pantene®, SK-II®, Tide®, Vicks®, Wella® sau Whisper®. Compania P&G își desfășoară activitatea în peste 70 de țări din întreaga lume. Pentru mai multe informații despre P&G și brandurile din portofoliul acestei companii puteți vizita https://www.pg.com/

 
/Images/intim.jpgFemina intim
Intre noi femeile. Cosmetice, diete, tampoane, dileme intime.

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim) dar completarea corecta este necesara, mai ales in cazul in care astepti raspuns. | Toate campurile trebuie completate!

Ai o intrebare? APASA AICI pentru rubrica de intrebari SAU intreaba pe FORUMUL DESPRECOPII