Un sfat GENIAL - Află cum poate un pieptene ajută la diminuarea durerii travaliului.

Un sfat genial  - Afla cum poate un pieptene ajuta la diminuarea durerii travaliului.

Un sfat GENIAL - Află cum poate un pieptene ajută la diminuarea durerii travaliului.

Dacă există un lucru care este evident cu privire la naștere și travaliu, este că va fi un proces dureros - dar un nou "sfat" poate fi util în ușurarea agoniei.

Cum poate un pieptene ajuta la diminuarea durerii travaliului? Se pare că acest mod bizar de a reduce durerea în timpul travaliului a făcut ocolul pământului cu ajutorul internetului. Iată de ce și cum functioneză...

- vei citi:
Poate un pieptene ajuta la diminuarea durerii travaliului?
Un pieptene poate ajuta la reducerea durerilor din timpul travaliului!
Pune un pieptene în geanta pentru maternitate!
Multe mame sunt de acord că pieptenele funcționează

Poate un pieptene ajuta la diminuarea durerii travaliului?

Știai că un simplu pieptene poate fi folosit în timpul travaliului pentru a diminua durerea?! Și nu, nu este pentru părul tău :)

După ce o companie americană de fotografie și videografie de naștere, Fox Valley Birth and Baby, a distribuit pe pagina lor "secretul" - acest mod bizar de a reduce durerea în timpul travaliului a făcut ocolul pământului cu ajutorul internetului.

Ei au scris: „Când prinzi pieptenele în mâini, dinții acestuia pot atinge puncte sensibile din palmă, ajutând corpul să uite de contracții."

Un pieptene poate ajuta la reducerea durerilor din timpul travaliului!

Da, funcționează! Cel mai bun mod de a ține pieptenele, potrivit companiei, este să te asiguri că dinții apasă în palma mâinii.

Cum funcționează mai exact? Ei bine, ai auzit de acupresură. Aceasta aplică presiune asupra punctelor specifice ale corpului pentru a trata problemele de sănătate în mod natural și pentru a restabili fluxul armonios de energie. Există mai multe puncte de presiune pe care le poți folosi pentru diminuarea durerii în timpul travaliului, dar poate cel mai simplu mod ar fi să ții un pieptene care lovește acele puncte pentru tine. Dinții pieptenelui sunt ținuți la baza degetelor, în palmă, ceea ce ajută la ameliorarea durerii. De asemenea, joacă un rol în a distrage creierul de la durerea contracțiilor spre senzația din mână.

Și, în timp ce multe mămici ar fi auzit multe metode băbești care ameliorează durerea, o mare parte din ele chiar au validat metoda pieptenelui: „Fac asta de fiecare dată când îmi fac un tatuaj”, a scris o femeie. "Chiar funcționează!"

Citeste si: Nasterea naturala fara medicamente si anestezie: tipuri si tehnici de gestionare a durerii

Pune un pieptene în geanta pentru maternitate!

Iată ce spune chiar și o doula: „Sunt doula și păstrez un pachet de piepteni în geantă pentru fiecare naștere :)”.

O alta mămică confirmă: "Am rugat-o pe sora mea să-și înfigă unghiile în brațul meu când eram în travaliu, deoarece mă distrăgea de la durere - deci cred că această idee ar funcționa cu adevărat".

Multe alte mame au recunoscut că și-ar fi dorit să se fi gândit la trucul cu pieptenele, iar unele nu au mai ezitat și au pus imediat un pieptene în geanta pentru maternitate.

Multe mame sunt de acord că pieptenele funcționează

„Chiar acum îmi voi pune un pieptene în geantă!”, a scris o viitoare mămică, în timp ce alta spune că: „De abia aștept să încerc metoda!”

Citeste si Bagajul de maternitate la a doua nastere - cateva arme secrete si multa intelepciune

Lista de verificat pentru continutul gentii de maternitate

Listuta pentru maternitate nu este nici lunga si nici scurta, insa contine strictul necesar pentru nou-nascut in primele zile de viata (desi in maternitaile private cel mai probabil nu veti avea nevoie de mare lucru) dar si pentru proaspata mamica. Si nu in ultimul rand, un lucru care nu cred ca este trecut pe nici o listuta de bagaje, dar p care mamica ar trebui sa il ia in considerare: o mica vizita la coafor :) in urmatoarele luni cu siguranta nu veti mai apuca sa mergeti sa va tundeti/vopsiti parul, asa ca profitati de ultimele clipe libere!

In cazul in care nasterea se face la o clinica privata, este posibil sa nu aveti nevoie de bagaj, ci doar de actele copilului, insa este bine sa va asigurati in prealabil de asta, discutand cu personalul clinicii. In cazul in care veti naste intr-un spital de stat, lista de mai jos se poate dovedi extrem de utila. 

Cititi si verificati lista, inlaturati sau bifati elementele pe care le-ati indeplinit sau pe care nu le considerati necesare, adaugati lucruri de care credeti ca veti mai avea nevoie completand la final casuta de text si apasand tasta ENTER, apoi printati listuta sa o aveti mereu la indemana! Nimic mai simplu si de ajutor. 

Despre nastere si experiente ale nasterii, cititi pe larg forumul de discutii specializate:

Nasterea unei stele
Mamicile povestesc experientele lor la nastere. Clipe unice, traite

Sfaturi importante de la Desprecopii

Inainte de a va hotari cum veti naste, cel mai bine este sa discutati cu medicul si sa aflati care este calea cea mai sigura pentru ca atat bebelusul cat si dumneavoastra sa fiti in deplina siguranta.
Intrati din timp pe forumul specializat Odiseea sarcinii in 40 de saptamani ... si luati legatura cu alte "colege de generatie". Tot acolo veti gasi multe informatii utile despre medicul care va monitorizeaza sarcina si va fi la nastere.
Cititi pe forumul Nasterea unei stele povestirile altor mamici care isi povestesc experienta nasteriii si momentele post-partum.
Nu uitati sa cititi toate articolele despre nastere.

Din sfaturile unei mamici, de pe forumul Desprecopii.
sursa: The Sun - photo: Fox Valley Birth and Baby

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII