Ce ne spun florile...

Ce ne spun florile...

Ce ne spun florile...

  • Cifra care-ti reprezinta ziua de nastere poate sa-ti dea informatii despre tine: cine esti, care ti-e drumul in viata si ce trebuie sa faci pentru a fi fericita ...

Cifra care-ti reprezinta ziua de nastere poate sa-ti dea informatii despre tine: cine esti, care ti-e drumul in viata si ce trebuie sa faci pentru a fi fericita ... Tu ce floarea esti?

Floarea Soarelui - daca te-ai nascut intr-o zi de 1, 10, 19 sau 28

Cine esti? O persoana care, asemenea florii soarelui, are nevoie de stralucire. Esti dinamica, placuta, generoasa, vrei sa te afli in centrul atentiei si chiar ai un magnetism care va acapara atentia multor persoane! Ai idei bune si esti in stare sa le pui in practica. Felicitari!

Destin: In tinerete poti alege un drum care sa nu duca nicaieri…numai ca te vei opri la timp. Oricum, te vei descurca minunat in cele mai dificile situatii! Oamenii te vor admira pentru faptele tale.

Ce sa faci pentru a fi fericita? Sa te lasi calauzilta de ceea ce simti, dar sa nu calci in picioare sufletele celorlalti. Sa te straduiesti sa nu fi autoritara, impulsiva sau imprudenta! Bafta!
 
Bujor - daca te-ai nascut intr-o zi de 2, 11, 20, 29

Cine esti? O persoana foarte pasionala in tot ceea ce face! Esti perseverenta, oricat de dificila ar parea situatia in care te afli. Esti loiala, iti indeplinesti responsabilitatile intr-un mod exemplar. Nu poti trai singura, esti pasionala, dar si foarte posesiva, uneori sufocanta in manifestarile de tandrele.

Destin: Iti place mult natura, dar actiunile tale au ca scop asigurarea unui trai confortabil, fara probleme. Din acest punct de vedere esti o invingatoare!

Ce sa faci pentru a fi fericita? Sa nu subapreciezi oamenii si sa nu-i jignesti. Sa nu fi incapatanata si inflexibila. Fii mai curajoasa! Doar respectand aceste principii vei fi impacata cu tine si cu cei din jur. Succes!
 
Papucul Doamnei - daca te-ai nascut intr-o zi de 3, 12, 21 sau 30

Cine esti? O persoana instabila si imprevizibila, exuberanta si timida in acelasi timp. Nu iti place sa stai prea mult intr-un loc, situatiile si personajele trebuie sa se schimbe pentru a te simti bine. Programele si regulamentele nu sunt pentru tine pentru ca ai impresia ca-ti ingradese libertatea la care tii atat de mult. Esti foarte curioasa si ai nevoie in permanenta de lucruri care sa-ti alimenteze curiozitatea.

Destin: Desi puneti totul sub semnul jocului dragostei si al intamplarii, informatiile pe care le acumulati va fac indispensabil din punct de vedere profesional. Aveti, de asemenea, o capacitate mare de adaptare si integrare.

Ce sa faci pentru a fi fericita? Sa nu mai fii atat de superficiala! Sa-ti fie mai clara notiunea de fidelitate. Sa nu mai fi imprastiata, mai multa rigurozitate te va ajuta in tot ce vei intreprinde.
 
Albastrea
- daca te-ai nascut intr-o zi de 4, 13, 22 sau 31

Cine esti? O persoana fidela, care, la randul ei, are mare nevoie de stabilitate. Ai un dezvoltat simt al ordinii si incepi de multe ori sa organizezi si vietile celorlalti. Dar firea ta profunda si sensihila va fermeca orice persoana care te va cunoaste cu adevarat. ” Nu-ma-uita”, nu-i asa?

Destin: Toate actiunile pe care le vei intreprinde au un grad minim de risc. In concluzie, suceesul iti va fi de la bun inceput asigurat 90%.

Ce sa faci pentru a fi fericita? Da dovada de tact cand iti impui punctul de vedere. Exprima-ti sentimentele fata de iubita si fata de familie!
 
Iris
- daca te-ai nascut intr-o zi de 5, 14 sau 23

Cine esti? O persoana dinamica, sociabila si sincera, simpatica si foarte inteligenta. Esti echilihrata, dar o jignire te poate transforma intr-un vulcan! Respecti oamenii si astepti acelasi lucru din partea lor. Ai o mare capacitate de adaptare.

Destin: Poti deveni dependenta de placeri de tot felul care, numai o data gustate, te iau in stapanire. Cu umor, vei intretine multe relatii doar la nivelul flirtului, pentru ca te distreaza seductia in sine, dar si sexualitatea. Persoanele din jurul tau vor fi capabile sa poarte discutii interesante, pentru ca alt gen de oameni nu accepti in jurul tau. E O.K. sa fii selectiv.

Ce sa faci pentru a fi fericita? Sa vezi lucrurile asa cum sunt si sa fii mai retinuta.
 
Mac - daca te-ai nascut intr-o zi de 6, 15 sau 24

Cine esti? O persoana intuitiva, care anticipeaza situatii si chiar face profetii in toata regula! Esti un bun psiholog, nimeni nu poate avea secrete fata de tine. Esti sensibila, rafinata si te cufunzi uneori in reverii adanci…

Destin: Esti romantica si toata viata vei cauta un partener potrivit. Din acest motiv S-ar putea sa te casatoresti de mai multe ori… Esti sensuala si iti cauti echilibrul in prezenta iubitului. Absenta unui partener potrivit te poate duce la dezechilibru interior. E totusi posibil ca in cele din urma el sa apara in carne si oase.

Ce sa faci pentru a fi fericita? Sa-ti descoperi si sa-ti folosesti aptitudinile! Evita alcoolul si drogurile.
 
Orhidee
- daca te-ai nascut intr-o zi de 7, 16 sau 25

Cine esti? Persoana sensibila, cu un simt dezvoltat al datoriei. Esti gata sa-i ajuti pe cei din jur intr-un mod total dezinteresat. Te detasezi in multime, cu toate ca nu o faci intr-un mod constient. Esti de o frumusete izbitoare, care nu se incadreaza neaparat intr-un tipar, ci pur si simplu atrage atentia.

Destin: Vei fi dezamagita cand vei observa ca ceilalti nu accepta regulile de oneslitate de la care tu nu te abati. Esti marcata de tristete in mod ohisnuit, dar trebuie sa o controlezi. Calatoriile ar fi o solutie pentru a-ti risipi melancolia in peisaje. Caminul pe care ti-l doresti e unul bine organizat. Stii sa iubesti, iar profunzimea sentimentelor tale va fi pentru partener o binecuvantare!

Ce sa faci pentru a fi fericita? Calatoreste! Nu-i lua pe ceilalti prea in serios!

Margareta - daca te-ai nascut intr-o zi de 8, 17 sau 26

Cine esti? O persoana modesta, rezervata, dar perseverenta. Sensibila, susceptibila, prudenta. Esti in defensiva, de multe ori capitulezi prea usor.

Destin: Vei avea prieteni putini, dar adevarati. Esti tandrua si astepti acelasi lucru de la partener, asa ca-l vei cauta destul timp… Dar ceea ce e cu adevarat important e fericirea care iti va umple intr-o zi inima pentra ca esti o persoana norocoasa!

Ce sa faci pentru a fi fericita? Sa nu fi suspicioasa cu toata lumea.

Trandafir - daca te-ai nascut intr-o zi de 9, 18 sau 27

Cine esti? O persoana temperamentala si impulsiva, adesea expusa consecintelor neplacute ale propriilor fapte. Accepti sarcini dificile si esti foarte curajoasa. Esti capabila sa faci mari sacrificii. Familia si prietenii se pot bizui pe tine. Ai o receptivitate ascutita la stimulii sentimental-erotici.

Destin: Nu se poate trece usor peste interesele tale vitale. Ii vei deranja pe multi datorita simtului moral foarte dezvoltat. Vei urmari idealuri carora le vei consacra intreaga ta energie. “L’important ce la rose…”

Ce sa faci pentru a fi fericita? Sa nu iti neglijezi partenerul.

 Cititi in continuare:

 Forum unde comentam cu placere

Astrologie si Horoscop

Despre stele si fortele din jurul nostru.

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII