10 secrete pe care le afli din mișcările bebelușului din burtica ta - dragă mami

10 secrete pe care le afli din miscarile bebelusului din burtica ta - draga mami

10 secrete pe care le afli din mișcările bebelușului din burtica ta - dragă mami

O viitoare mămică trece printr-o odisee de emoții în timpul celor nouă luni de sarcină, iar un moment de mare bucurie este experimentarea primelor lovituri/mișcări ale copilului din burtică. Dar aceste mișcări nu sunt doar un reminder al vieții din interiorul tău, dragă mami.

Vrei să știi mai multe despre ce înseamnă mișcările bebelușului din burtică? Atunci citește mai departe cele 10 secrete pe care le afli din miscarile lui bebe din burtica ta.

vei citi:
Starea de sănătate a bebelușului tău
Copilul te poate asculta vorbind
Mișcările pot divulga gustul bebelușului
Bebelușul tău reacționează la lumina lanternei
Cât de mare este bebelușul
Bebelușul mai are doar trei luni în burtică
Bebelușul doarme sau nu
Moment de îngrijorare
Mișcările descifrează caracterul bebelușului

10 secrete pe care le afli din miscarile lui bebe din burtica ta.

secrete bebe burtica

1. Starea de sănătate a bebelușului tău este legata de miscarile pe care le simti

Mamele simt prima mișcare a bebelușului în primul trimestru de sarcină. Și undeva în această perioadă, cine știe... ea poate experimenta și loviturile unui viitor fotbalist. Activitatea constantă din pântecul tău confirma sănătatea bebelușului.

2. Copilul te poate asculta vorbind

Nu există gravidă care sa nu vorbească cu copilul din burtică - în mod surprinzător, bebe va răspunde cu siguranță. Un sunet puternic îl determină pe copil să reacționeze la fel ca oricine altcineva, iar răspunsurile pot predomina sub formă de lovituri. Pregătește-te să fii uimită!

3. Mișcările pot divulga gustul bebelușului

Mai trebuie să menționăm că femeile însărcinate poftesc la orice? Dacă ești viitor tătic, probabil te-ai întrebat de ce? Înseamnă pur și simplu că bebelușului tău îi place un anumit tip de mâncare. Cel mic gustă tot ce consumă mama. Dacă sărbătorești cu o felie de pizza chiar acum și experimentezi o lovituri ale bebelușului, probabil că și bebe se bucură de pizza!

4. Vazul. Bebelușul tău reacționează la lumina lanternei

Odată ce ai trecut de pragul de șase luni, poți direcționa lumina unei lanterne aprinse pe burtică și vei observa cum răspunde copilul.

5. Cât de mare este bebelușul

Pe măsură ce bebelușul începe să-și dezvolte abilitățile de mic fotbalist, devine mai ușor pentru medic să măsoare dimensiunea fătului. Deci, acum, ginecologul poate determina clar înălțimea fătului.

6. Bebelușul mai are doar trei luni în burtică

Debutul ultimului trimestru aduce câteva sesiuni de lovituri aprige din partea micuțului Messi. Înainte de acest moment, mama obișnuia să experimenteze lovituri fine, ca de fluturauș, dar acum, loviturile bebelușului sunt mai dese și ulterior mai puternice. Acum tati poate vedea și el loviturile neobișnuite și captivante ale puiul său.

7. Bebelușul doarme sau nu

În ultimul trimestru, mamele își dau seama dacă copilul lor trage un pui de somn sau este treaz. Când gravida nu observă nicio activitate din partea micului pui, bebelușul este într-o stare de somn profund. Odată ce loviturile încep să apară, înseamnă că micuțul este treaz și începe distracția.

8. Moment de îngrijorare

În general, ginecologul sugerează femeilor însărcinate să țină o evidență a frecvenței loviturilor. Și dacă există o scădere drastică a frecvenței mișcărilor copilului în ultimul trimestru, atunci va recomanda urgent un consult!

9. Mișcările descifrează caracterul bebelușului

Majoritatea mamelor relateaza ca, după naștere, copilul prezintă activități similare în lumea exterioară. Comportamentul copilului în interiorul uterului poate specula comportamentul în lumea exterioară.

10. Preferintele muzicale...

Cu fiecare lovitură sau miscare, viitoarea mămică descoperă ceva nou despre copilul ei

Pare atât de fascinant, nu-i așa? Fiecare mișcare a unui copil în burtica mamei spune atât de multe despre comportamentul său. Chiar înainte de a putea vorbi, bebelușul îi spune mamei ce-i place și ce nu.

Intrebari si raspunsuri despre cum misca bebelusul in burtica

Incepatoare-17sapt. Cum simti ca misca bebe?
Cat de mult misca bebe la inceput?
La cate saptamanii a-ti simtit bebelusul miscand?
nu prea il simt pe bebe
Cand se simt primele miscari ale bebelusului
Primele miscari in burtica
La 18 sapt. inca nu misca deloc
La cate saptamani a miscat ?

Atentie la miscarile bebelusului din burtica

Atentia la cum misca bebelusul in buritca si cat de des este un mod de a-i monitotiza sanatatea dupa saptamana 26 de sarcina. Unele mamici isi monitorizeaza miscarile bebelusului si poti si tu sa faci asta prin intermediul aplicatiei de telefon Odiseea Sarcinii.  Acolo vei gasi un tool care te va ajuta sa iti inregistrezi loviturile bebelusului tau.

In burtica mamei: miscarile si simturile bebelusului

La Desprecopii, mamicile invata sa comunice cu bebelusul din burtica. Asta pentru ca, desigur, bebelusul din burtica este o fiinta vie: este sensibil la atingere, la gusturi si mirosuri, aude si chiar vede. El reactioneaza la stimulii exteriori, iar asta il ajuta sa se dezvolte in continuare si se se pregateasca pentru viata de afara. Iata mai multe date fascinante despre miscarile si simturile bebelusului din burtica mamei citeste mai departe despre miscarile si simturile bebelusului aici.

Comunicarea cu bebelusul din burtica: 5 lucruri esentiale

5 moduri distractive de a interactiona cu bebelusul nenascut
Ce aude bebelusul din burtica mamei
In burtica mamei: sensibilitatea la atingere
Ce simte fatul in uter: intrebari si raspunsuri
Haptonomia in sarcina sau comunicarea prin atingere

Sarcina in 40 de saptamani

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10

11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

31 32 33 34 35 36 37 38 39 40


Aplicatia Odiseea Sarcinii: Calculator de sarcina si tot ce trebuie sa stii despre sarcina

Aplicatia ODISEEA SARCINII este cea mai descarcata aplicatie de sarcina din Romania - si este complet gratuita. Afla cum cum se dezvolta fatul din burtica, cum creste, ce teste de sarcina urmeaza, ce pericole poate aduce sarcina, cum sa nasca si cum sa se pregateasca pentru marele moment: acela in care se va intorce cu bebelusul acasa ... de la maternitate.

 Calculatoare de sarcina

Calculator Sarcina. Calculatorul care iti spune data nasterii
Ce culoare vor avea ochii bebelusului: calculator
Calculatorul nutritional pentru sarcina si alaptare
Cum se calculeaza varsta sarcinii
Calculul datei nasterii
Calculator: Cate kilograme in plus vei lua in sarcina
alculatorul sexului bebelusului 

Suport si grupuri de burtici

Sfatul nostru este sa comunicati cu colegele de generatie. La Desprecopii avem sute de generatii de burtici care au legat o prietenie speciala. In sectiunea Odiseea Sarcinii, veti gasi listele de gravidute - care vor naste in aceeasi luna. Nimic nu poate fi mai reconfortant decit sa pastrati legatura cu femei care trec exact prin aceleasi stari si emotii.

→ Cauta si pe Facebook Desprecopii - Desprecopii are un grup pentru fiecare luna - cauta Mamici de luna anul (de exemplu - Mamici de Noiembrie 2024)

Jurnal de sarcina si Geanta Bebelusului

Scrieti despre ce ati simtit si trait in acea zi pe JURNAL DE SARCINA. In afara ca este un mod minunat de a va aranja si ordona gandurile, ele vor ramane inregistrate pentru mai tarziu. Va fi reconfortant sa le cititi la implinerea unui anisor de viata a puiului dvs, sau chiar cand va sarbatori majoratul.

 Geanta Bebelusului, cadou pentru burtici citeste cum poti primi si tu Geanta Bebelusului: Geanta Bebelusului, un cadou pentru proaspetele mamici de la Desprecopii

autor: Desprecopii.com - toate drepturile rezervate - © 2024

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII