Despre toate lucrurile frumoase pe care vreau sa ti le ofer...

Despre toate lucrurile frumoase pe care vreau sa ti le ofer...

Despre toate lucrurile frumoase pe care vreau sa ti le ofer...

Imi dau seama ca uneori suntem snobi. Inclusiv cand vrem sa facem cumparaturi pentru cel mic. Vrem cel mai frumos patut, cel mai frumos carucior, leaganul cu cele mai multe optiuni, jucariile cele mai scumpe...insa uitam ca tot ce are nevoie copilul nostru este iubirea noastra. Doar atat...

Despre toate lucrurile frumoase pe care vreau sa ti le ofer...

Imi dau seama ca uneori suntem snobi. Inclusiv cand vrem sa facem cumparaturi pentru cel mic. Vrem cel mai frumos patut, cel mai frumos carucior, leaganul cu cele mai multe optiuni, jucariile cele mai scumpe...insa uitam ca tot ce are nevoie copilul nostru este iubirea noastra. Doar atat...Lui nu ii pasa daca va fi plimbat intr-un carucior Pierre Cardin sau intr-un carucior de 200 RON luat dintr-un depozit. Insa va conta sa fie plimbat de parintii lui care il iubesc mult.

Cititi pe larg despre dezvoltarea pe saptamani a sarcinii: Odiseea Sarcinii in 40 de saptamani

De altfel...degeaba ii luam ceve mai frumoasa lucrusoare, daca ii angajam o bona sau nu ii dam atentia cuvenita. Iar asta mi-o spun in special mie...care pana acum in sarcina m-am aruncat la lucruri scumpe...facand toate eforutile financiare necesare in acest sens. Insa desi nu mi-am permis unele mofturi...incerc sa imi reamintesc ca noi, parintii, suntem ce vor avea bebeii nostri cel mai de pret. Inclusiv tu, micuta mea Natalia!

A...m-a pus pe ganduri la topicul asta si faptul ca am fost intrebata daca ii voi deschide fetitei mele cont de economii. Iar raspunsul meu a fost simplu...Nu, pentru ca nu imi permit. Insa, voi avea grija sa ii ofer cea mai buna educatie ca atunci cand creste mare sa se descurce singurica. Ce poate fi mai de pret de atat?!

autor: membru www.jurnaldesarcina.com SoonToBeMommy - Toate drepturile rezervate (c)2013

Despre ce simte bebelusul in burtica si pentru a sti cum sa reusiti sa comunicati cu comoara voastra, inca de atunci, cititi si:

 Urmariti fiecare saptamana de dezvoltare intrauterina aici: 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

 Cititi pe larg despre alimentatia in timpul sarcinii:

  • Soia si sarcina
  • Ceaiurile si sarcina
  • Sarcina si vitamina B12
  • Ceaiul verde si sarcina
  • Cafeaua si sarcina
  • Alimente de evitat in timpul sarcinii
  • Sarcina si suplimentele de vitamine prenatale
  • Alimentatia in timpul sarcinii
  • Plante interzise & nerecomandate in timpul sarcinii
  • Alimentatia fara carbohidrati  este sigura in timpul sarcinii?
  • Informatia conteaza

    1. Intrati din timp pe forumul specializat Odiseea sarcinii in 40 de saptamani ... si luati legatura cu alte "colege de generatie". Tot acolo veti gasi multe informatii utile despre medicul care va monitorizeaza sarcina si va fi la nastere.
    2. Cititi pe forumul Nasterea unei stele povestirile altor mamici care isi povestesc experienta nasteriii si momentele post-partum.

     Un sfat: Comunicati cu colegele de generatie!
    Comunitatea Desprecopii.com este cea mai mare comunitate online de limba romana si va asteapta si pe dvs in randurile sale. In sectiunea Odiseea Sarcinii, veti gasi listele de gravidute - care vor naste in aceeasi luna. Nimic nu poate fi mai reconfortant decit sa pastrati legatura cu femei care trec exact prin aceleasi stari si emotii.

    Odiseea sarcinii in 40 de saptamani
    Forumul cu burtici si generatii de mamici. Suport, caldura, prietenie si atitudine.

    Alt sfat: scrieti despre ce ati simtit si trait in acea zi pe Jurnaldesarcina.com. In afara ca este un mod minunat de a va aranja si ordona gandurile, ele vor ramane inregistrate pentru mai tarziu. Va fi reconfortant sa le cititi la implinerea unui anisor de viata a puiului dvs, sau chiar cand va sarbatori majoratul.

     Mai cititi despre sarcina

    Dezvoltarea Sarcinii

    Sarcina: frumusete, trup, sex

    Complicatii ale sarcinii

    Cazuri speciale in sarcina

    Teste in sarcina 

    Alegerea unui nume de copil

    ✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

    Comentarii vizitatori

    Citeste toate comentariile

    Ce sentimente ti-a produs acest articol?

    Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

    Scrie un comentariu

    Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

    Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

    DA (este întrebare)
    NU (nu este întrebare)


    Cod:

    Ai o întrebare pentru alte mămici?
    ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII