Ce spune bradul tau despre tine?

Ce spune bradul tau despre tine?

Ce spune bradul tau despre tine?

  • Bradul de Craciun este subiectul arzator in aceste zile. Sa impodobim si noi unul sau sa ne multumim cu cei din vitrinele magazinelor? Sa luam un brad natural sau artificial? Si daca e natural, sa fie in ghiveci?

Bradul de Craciun este subiectul arzator in aceste zile. Sa impodobim si noi unul sau sa ne multumim cu cei din vitrinele magazinelor? Sa luam un brad natural sau artificial? Si daca e natural, sa fie in ghiveci? Mai inalt sau mai scund? Sunt doar cateva dintre intrebarile cu care ne confruntam, mai superficial sau mai serios, in zilele de dinainte de Craciun. Ceea ce nu stiati, poate, e ca toate aceste intrebari sunt firesti si raspunsurile la ele spun foarte multe despre personalitatea noastra. Altfel spus, bradul nostru spune multe despre noi...

Bradul sic  cumparat de-a gata, decorat in stil modern, asemanator cu brazii din vitrinele de fite, cu beculete ochioase si podoabe din sticla. Ce spune despre tine? Probabil esti o persoana citadina, celibatara, care nu are timp sa se preocupe de toate etapele e care le presupune impodobirea unui brad. Ceea ce conteaza pentru tine este eficienta. Important e ca Mosul are unde sa isi puna cadourile.

Bradul nu se vede din cauza cadourilor  daca iti place sa pui multe cadouri in fata bradului, asa incat acestea ii acopera mare parte din stralucire, atunci esti o persoana generoasa, care asteapta Craciunul cu nerabdare. In ciuda grijilor cotidiene, pastreaza un suflet de copil.

Bradul minuscul  il poti transporta in palme si il poti muta dintr-o camera in alta foarte usor. Atenti, insa! Risti sa il pierzi pe drum! Ce spune un astfel de brad despre tine? Esti atasat de simboluri si esti o persoana responsabila. Esti, in plus, o persoana practica. Cu bani putini si fara sa iti bati prea mult capul cu amenajarea spatiului, reusesti totusi sa marchezi cum se cuvine momentul.

Bradul traditional  sobru si elegant, impodobit cu piese care amintesc de scena nasterii Domnului, un brad traditional arata ca esti o persoana care are simtul valorilor si al obiceiurilor. Nu scapi din vedere faptul ca sarbatoarea Craciunului este una religioasa si probabil ca in prima zi vei merge la biserica. Nu uita totusi sa te si amuzi de Craciun!

Bradul din filme  cum arata? Toata lumea stie... gigantic, cu multe ghirlande si globuri, cu zapada artificiala si, in mod sigur, cu o stea imensa in varf. Daca ai un astfel de brad, inseamna ca pentru tine Craciunul este o adevarata institutie. Probabil ca iti pregatesti cu cateva saptamani in avans decoratiunile. Esti o persoana organizata si minutioasa si probabil ca te-ai gandit din timp si la o anumita tema pentru brad. Mos Craciun poate sa fie mandru de tine si ai putea oricand sa te numeri printre ajutoarele lui.

Bradul aflat in natura  poate parea bizar, dar unele persoane prefera sa nu impodobeasca un brad in casa, ci afara sau, daca nu au unul in curte, sa considere pur si simplu ca un brad din padure este al lor de Craciun. Ce inseamna asta daca te numeri printre aceste persoane? Esti o fiinta care iubeste sarbatorile, dar care iubeste si mai mult natura. Esti o persoana care are valori si principii bine definite.

Bradul impodobit de copii  daca ii lasi pe copii sa impodobeasca bradul asa cum isi doresc, atunci bradul tau va fi cu siguranta original. In opinia ta, Craciunul este pentru copii. Te dedici lor in totalitate si cel mai important pentru tine este ca ei sa fie fericiti de Craciun. Daca asta se indeplineste, atunci te consideri o fiinta multumita si nu mai vrei altceva de la Mosul.

Bradul ofilit  daca ai obiceiul sa tii bradul in casa pana se ofileste, atunci fie esti o persoana comoda si cam lenesa, fie esti o fiinta nostalgica, ce se desprinde cu greu de sarbatoarea Craciunului. Nicio grija... ai 12 luni la dispozitie ca sa iti revii, indiferent care e varianta adevarata.

Bradul palmier  desi suna ireal, daca te afli intr-o zona exotica, ai toate sansele sa inlocuiesti bradul cu un arbore care se incadreaza mai bine in peisaj. Ptobabil ca te nuemri printre persoanele care petrec Craciunul la soare. Pentru tine Craciunul nu e sinonim cu zapada, dar asta e doar un detaliu minor. Esti foarte atasat de ai tai si prezenta lor este esentiala pentru ca sarbatoarea sa fie reusita.

Nu ai brad!  Hmmm, asta e o situatie cam ciudata, desi e destul de des intalnita. Gandeste-te ca Mosului ii va trebui multa imaginatie ca sa stie unde sa lase cadourile. Ce spune lipsa bradului despre tine? Probabil ca nu vei sarbatori Craciunul acasa. Totusi, nu uita sa ii lasi Mosului un indiciu, ca sa stie unde sa te gaseasca.

Mai cititi despre Craciun:
Sarbatorile, fara stres si anxietate
Cum decoram ferestrele si usile de Craciun?
Meniu special de Craciun-2011
Meniu special de Craciun-2010
Meniu special de Craciun-2009
Cel mai stilat brad de Craciun
Cei mai ciudati brazi de Craciun
Meniu special de Craciun-2008
Cum decoram bradul in acest an?

Despre fericire mai cititi:

Despre fericirea in doi, cititi:

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Tema:Craciun

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII