Kate, ducesa de Cambridge: 3 nasteri naturale la activ si in cea mai buna forma. Iata care este secretul ei

Kate, ducesa de Cambridge: 3 nasteri naturale la activ si in cea mai buna forma. Iata care este secretul ei

Kate, ducesa de Cambridge: 3 nasteri naturale la activ si in cea mai buna forma. Iata care este secretul ei

Kate, ducesa de Cambridge - are deja 3 nasteri la activ, cei trei copii ai cuplului regal britanic fiind nascuti in mod natural.

Desigur, pentru toatele mamicile din lume planeaza intrebarea "Cum face asta? Cum a reușit? Si cum arata asa de bine dupa trei nasteri" Răspunsurile, spun experții: O stare bună de sănătate, o alimentatia corecta, fără complicații la naștere și o "mică" armată de prieteni, ajutoare și familie pentru sprijin...

3 nașteri naturale la activ cu un travaliu scurt, fără probleme, naștere rapidă și apoi o apariție uluitoare pentru presa mondială. Cum a făcut-o de 3 ori? Iată câțiva factori care ar putea juca un rol important:

- vei citi:
Bebelușii nu așteaptă pe nimeni
Șederile în spital scurte sunt o normă în Marea Britanie
Travaliu scurt
O bună sănătate generală
Personalul de nădejde al lui Kate

Bebelușii nu așteaptă pe nimeni

Cuplul regal - Kate si William - au fost foarte conștienti de perturbarea cauzată de prezența lor în sectiunea speciala a unei maternitati londoneze cu zeci de femei care erau acolo să nască. Dar, cand se nasc, bebelușii nu așteaptă pe nimeni, nici măcar o mulțime de binevoitori și o mulțime de reporteri pe strada îngustă din fața ușii, strigând, aclamând și aplaudând.

Kate, ducesa de Cambridge - are deja 3 nasteri la activ, cei trei copii ai cuplului regal britanic fiind nascuti in mod natural.   vezi aici Nașterea naturală: să stabilim ce este cu adevărat și cum decurge

Șederile în spital scurte sunt o normă în Marea Britanie

Potrivit The Guardian, cercetările arată că mamele britanice sunt trimise acasă de la spital după naștere destul de repede. Acestea petrec în medie doar o zi și jumătate în unitatea de maternitate după ce au născut - cea mai scurtă ședere pentru orice țară cu venituri ridicate evaluate, potrivit datelor publicate în PLOS Medicine. In Olanda, mamicile care nasc natural sunt trimise acasa la 4 ore de la nastere.

Dupa fiecare din cele trei nasteri, Kate a parasit maternitatea la mai putin de 7 ore.

Kate a avut travaliu scurt la cele trei nasteri

Timpul mediu pentru un travaliu este de 16 ore; a doua medie este de aproximativ 8 ore, iar a treia medie este de 4 până la 8 ore. Kate s-a incadrat în această din urmă categorie.
De asemenea, prima naștere este, de obicei, cea mai grea pentru corp și, după aceea, corpul are „o amintire bună” pentru a se adapta.

Cu Prințul George, care s-a născut după-amiaza pe 22 iulie 2013, a petrecut noaptea în aripa de maternitate a spitalului din zona Paddington, apărând în seara următoare cu noul moștenitor regal al treilea în linie - in brate. Travaliul a durat mai putin de 5 ore.

Charlotte s-a născut la 2 mai 2015, la 8:34, ora locală, la mai puțin de trei ore după ce mama ei a intrat în spital. Bebelușul cântărea 3,71 kg puțin mai puțin decât noul ei frate mai mic. Mai puțin de 10 ore mai târziu, cei doi Cambridges au plecat cu noua prințesă pentru a se întoarce la Palatul Kensington.

Al treilea copil al ei a urmat modelul celor doi copii ai săi anteriori, prințul George născut în 2013 și prințesa Charlotte născută în 2015: travaliu scurt (aproximativ cinci ore de data aceasta), fără probleme, nastere rapidă si plecare in cateva ore acasa.

O bună sănătate generală

Kate nu a câștigat o greutate excesivă în timpul sarcinii, castigand aparent sub media recomandată de 11-13 kg.

Este combinația ideală: o stare bună de sănătate, care a avut mare grijă de ea însăși, a dormit adecvat și a luat vitamine pe tot parcursul celor nouă luni. Kate se pare că este simbolul femeii însărcinate perfecte, în măsura în care a avut grijă de ea însăși, iar acesta este un factor imens.

Citeste si Greutatea in sarcină, intre ciocan si nicovală - din realitătile unei graviduțe

Personalul de nădejde al lui Kate

"Mi-aș dori să pot arăta la fel de bine precum arăta Kate Middleton la doar câteva ORE după naștere!!"

Puține femei merg la spital să nască însoțite de un asistent personal, stilist și coafor, cu hainele pregătite, pensulele și machiajul potrivit... deci mămici, nu vă ridicați standardele mai mult decât este posibil.

10 Motive bune pentru a opta pentru nasterea naturala

Esti insarcinata si incerci sa te decizi ce vrei sa faci cand va veni sorocul nasterii. Probabil ca te-ai gandit la o nastere naturala, insa iti este teama ca nu vei reusi sa o duci la bun sfarsit. Dar trebuie sa stii ca atat pentru mama, cat si pentru copil, exista o multime de beneficii ale nasterii naturale si foarte multe abordari diferite ale travaliului, fara a folosi medicatie. Daca ai luat in considerare posibilitatea nasterii naturale, insa inca nu te-ai hotarat sa o faci, aici sunt 10 motive bune pentru a oferi o sansa naterii natural.

Esti insarcinata si ti-e frica de nastere? Evita sa asculti alte povesti oripilante despre nastere. Iata ce spune medicul despre cele trei frici majore

Esti insarcinata si ti-e frica de nastere? Cele mai mari spaime despre travaliu si nastere sunt spuse de femei altor femei. Dar, un medic ne explică de ce nu trebuie să-ți fie frică de naștere - și încurajează femeile să înceteze să perpetueze teama durerii travaliului.

Pentru majoritatea femeilor, travaliul este dureros, dar corpul și inima ta pot face față durerii. O să fie bine!..mai departe

Despre nasterea naturala merita citit si:

Cum sa nasti mai repede – mituri si adevaruri despre grabirea nasterii
Mic ghid pentru nastere: 20 de trucuri pentru un travaliu mai usor
Nasterea naturala (vaginala)
Nasterea prin metoda Lamaze

Despre pregatirea pentru nastere, mai citeste:

8 intrebari pe care trebuie sa le pui medicului cu care vei naste
Nasterea prin cezariana: 6 lucruri pe care trebuie sa le stii
Nasterea, Bagajul de spital
Nasterea ideala? 8 sfaturi care te pot ajuta sa ai o experienta fantastica
Pe ultima suta de metri inaintea nasterii, cum ne pregatim pentru acea zi
Cand se rupe apa: legende si senzatii
Simulatorul virtual al nasterii
Frica de nastere: cum o invingi si alte intrebari si raspunsuri pe care trebuie sa le stii
Exercitiile Lamaze: Mituri si realitati
O zi de neuitat: ziua in care nasti
Nasterea: fiti “barbate”fetelor!
Sfaturi pentru viitorul tatic prezent la nastere

Forum despre nasteri

Pentru discutii si intrebari despre nastere, medici, spagi, clinici medicale private, nasterea la stat si alte experiente despre nastere - va asteptam pe forumul NASTEREA UNEI STELE.  

autor: Desprecopii - Toate drepturile rezervate (c) 2020

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII