Invitații își dau coate: o fi mireasa gravidă!? - jurnal de sarcină

Invitatii isi dau coate -  o fi mireasa gravida!? - jurnal de sarcina

Invitații își dau coate: o fi mireasa gravidă!? - jurnal de sarcină

După 2 ani si 5 luni de relație, iată-ne îmbrăcați in cele mai frumoase haine, eu in rochie albă, el in costumul de mire, si tot acest tablou își are fundalul plin de icoane. Invitatii isi dau coate: o fi mireasa gravida!?...

Minunea chiar exista, iar bârfa respectiva era cea mai frumoasa suspiciune pe care o poate admite o femeie, mamica in devenire, despre ea. Mai târziu am decis ca e important si pentru noi sa aflam ce se întâmpla, asa ca pe 7 Septembrie ni s-a confirmat ecografic ceea ce si noi bănuiam. Inimioara bebelușului a bătut odată cu noi, de emoție si dragoste in timpul cununiei noastre religioase. De asta sunt convinsă!!!! Suflețelul, care si acum se afla in burtica mamei, este darul, cadoul pe care Dumnezeu ni l-a trimis... cel mai frumos!!!

- vei citi:
Iată-ne îmbrăcați in cele mai frumoase haine
Ehhei, mireasa e gravida!
Inimioara bebelușului a bătut odată cu noi
Toata familia era lacrimi de bucurie!
Tine un Jurnal de sarcina si poti castiga Geanta Bebelusului

Jurnal de sarcina

- fragmente din jurnalul de sarcina al mamicii danielaparaschiv  - material publicat pe sectiunea de bloguri de la Desprecopii

Iată-ne îmbrăcați in cele mai frumoase haine

După 2 ani si 5 luni de relație, iată-ne îmbrăcați in cele mai frumoase haine, eu in rochie albă, el in costumul de mire, si tot acest tablou își are fundalul plin de icoane. Eram in biserica. Afara 40 de grade, caldura extrema ne cam clatina puterile, dar totuși rezistam... nimic n-a fost pana la acel moment mai profund, mai emoțional pentru noi decât sa ne vedem in fata altarului tinandu-ne de mâna si convinși de binecuvântarea ce aveam s-o primim prin parintele paroh.

Ehhei, mireasa e gravida!

Emoțiile, căldura, oboseala n-au facut decât sa ma așeze brusc pe un scaun iar jumătate din timpul slujbei sa-l petrec asa. Suspect?! Nu, chiar deloc. Deși in jurul nostru invitații si-au mai dat coate spunându-si unul altuia, in șoaptă: ehhei, mireasa e gravida! Eu nu i-am auzit atunci, îngândurată fiind de starea mea, dar a doua zi vocile șușotite au prins glas si au mărturisit "bârfa". Le-am răspuns ca nu cred, ca n-are cum, dar intr-un fel simteam o încântare...

Citeste si: 10 simptome de sarcina pe care le poti avea inainte de un test pozitiv de sarcina

Inimioara bebelușului a bătut odată cu noi

Minunea chiar exista, iar bârfa respectiva era cea mai frumoasa suspiciune pe care o poate admite o femeie, mamica in devenire, despre ea. Mai târziu am decis ca e important si pentru noi sa aflam ce se întâmpla, asa ca pe 7 Septembrie ni s-a confirmat ecografic ceea ce si noi bănuiam.

Inimioara bebelușului a bătut odată cu noi, de emoție si dragoste in timpul cununiei noastre religioase. De asta sunt convinsă!!!! Suflețelul, care si acum se afla in burtica mamei, este darul, cadoul pe care Dumnezeu ni l-a trimis... cel mai frumos!!!

Citeste si: Primele batai de inima ale bebelusului din burtica mamei

Toata familia era lacrimi de bucurie!

Unicul om drag care lipsea era sora, care anunțată totuși, pentru un timp nu si a putut stăpâni plânsul si emoțiile manifestate prin tremurat, era la serviciu ❤️

Mamei i-am spus încă din stadiul bănuielilor ce se intampla, ca suspectam sarcina, ca făcusem testul si rezultatul a fost pozitiv, dar pentru a fi siguri pana si ea ne a îndrumat sa mergem la doctor. Iar, in legătura cu testul de sarcina, o sa-l păstrez drept dovada care a confirmat existența Bebelușei noastre, va fi o amintire dintre cele mai deosebite! Pana atunci eu n-am mai cumpărat si nici n-am mai facut vreun test dintr-acesta :), asa ca..., repet, va fi o amintire importantă pentru noi!

Câte saptamani avea sarcina atunci când ni s-a confirmat? 6❤️!

I-am ascultat inimioara amândoi, soțul era si el acolo cu ochii atenți la monitor, iar urechile ciulite la tot ce spunea domnul doctor. M-a frapat întrebare cu care ne-a întâmpinat d-nul Igor slonovschi, este o sarcina dorita sau nu? Pai la cât de Fericiți eram noi si curioși totodata ca fericirea sa ni se confirme, asa ma întâmpini tu? Dar el de unde sa știe, când in lumea asta exista n feluri de oameni, respectiv familii si femei, care fie își doresc, fie nu, se intampla si or mai fi si alte variante. Noi suntem familia pentru care aceasta sarcina a venit ca o binecuvântare, un moment de împlinire, bucurie de necuprins in cuvinte, emoție si dragoste infinita. Încă de atunci ii promit burticii ca in clipa când o sa vina va fi cel mai iubit copil de pe pământ, ca ma voi îndrăgosti de ea in fiecare zi, ca o voi proteja de tot ce-i neplăcut vieții, si asa cum ea ne-a schimbat noua viața, intr-una împlinita, asa vom lupta sa-i fie si viața ei, una frumoasa si implinita. Te iubim, gandacel din burtica!!!

Autor - danielaparaschiv, o mamica de la Desprecopii - publicat aici

Publicat pe blogurile gravidutelor de la Desprecopii - la categoria JURNAL DE SARCINA


Tine un Jurnal de sarcina si poti castiga Geanta Bebelusului

Geanta Bebelusului este un proiect de suflet pentru gravidute, sustinut de Desprecopii. Cele 40 de saptamani de sarcina constituie cel mai frumos anotimp al unei femei.

Si pentru ca ele trec asa de repede, dar si asa de intens - te invitam sa pastrezi cate ceva din memoria lor. Fa-ti timp cateva minute pe zi - si scrie despre tot ce simti in cel mai special Jurnal de sarcina de pe net. In schimbul acestor amintiri unice, vei primi un cadou special de la noi: GEANTA BEBELUSULUI citeste aici detaliile.

Despre dezvoltarea bebelusului in burtica, in timpul sarcinii, cititi:

 Cat de curand puteti auzi bataile inimii bebelusului? \
In burtica mamei: miscarile si programul de lucru al locatarului drag

In burtica mamei: ce aude bebelusul
Sarcina pe saptamani, calatoria fructului catre nastere
Bebelusul din burtica: Primele batai de inima

Retardul de crestere intrauterina

Sapte pacate ale sarcinii

Principalele etape ale dezvoltarii fetale

Sarcina gemelara (cu gemeni), ingrijiri la dublu

Noua luni... in mintea unui barbat

Miscarile fetale, primele semne ale bebelusului in burtica

Dopul gelatinos

Ce culoare vor avea ochii bebelusului?

Odiseea sarcinii in 40 de saptamani sau sarcina pe saptamani

Sarcina (Intrebari & Raspunsuri)

Momente cheie in sarcina

Sarcina prelungita

Cand vine barza?

Calculul datei nasterii

Despre data conceptiei sau cand exact se va naste copilul?

Dezvoltarea intrauterina a bebelusului

Aplicatia Odiseea Sarcinii: Calculator de sarcina si tot ce trebuie sa stii despre sarcina

Pentru in zilele noastre, telefonul smart este cel care ne insosteste la fiecare pas - ne-am hotarat sa creem o aplicatie pentru telefoane smart si tablete ODISEEA SARCINII.  Acesta este cadoul de la Desprecopii pentru fiecare graviduta care vrea sa stie in orice moment cum se dezvolta fatul din burtica, cum creste, ce teste de sarcina urmeaza, ce pericole poate aduce sarcina, cum sa nasca si cum sa se pregateasca pentru marele moment: acela in care se va intorce cu bebelusul acasa ... de la maternitate.

► Descarca aplicatia pentru sisteme Android aici: Odiseea Sarcinii.

 Descarca aplicatia pentru IOS aici: Odiseea Sarcinii. 

 Suport si grupuri de burtici

Sfatul nostru este sa comunicati cu colegele de generatie. La Desprecopii avem sute de generatii de burtici care au legat o prietenie speciala. In sectiunea Odiseea Sarcinii, veti gasi listele de gravidute - care vor naste in aceeasi luna. Nimic nu poate fi mai reconfortant decit sa pastrati legatura cu femei care trec exact prin aceleasi stari si emotii.

→ Cauta si pe Facebook Desprecopii - Desprecopii are un grup pentru fiecare luna - cauta Mamici de luna anul (de exemplu - Mamici de Iulie 2020)

Vino pe grupul nostru secret - JURNAL DE SARCINA

autor: Desprecopii - toate drepturile rezervate (c) 2021

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII