Pomparea laptelui matern: iată cum poate ajuta la creșterea cantității de lapte matern

Pomparea laptelui matern: iata cum poate ajuta la cresterea cantitatii de lapte matern

Pomparea laptelui matern: iată cum poate ajuta la creșterea cantității de lapte matern

Da! Alăptarea este un proces de cerere și ofertă, ceea ce înseamnă că, atunci când laptele este extras din sân, corpul va știi că trebuie să mai producă.

Dacă vrei să crești cantitatea de lapte, continuă să alăptezi copilul la cerere și adaugă 1-2 sesiuni de pompare zilnic (în mod ideal la aceeași oră în fiecare zi) și ar trebui să observi o creștere a producției de lapte în aproximativ 3-7 zile.

vei citi:
Pomparea poate ajuta la creșterea producției de lapte matern?

Laptele matern este produs în funcție de cerere și ofertă
5 sfaturi pentru stimularea lactației cand ai impresia că nu ai lapte suficient
Pomparea laptelui matern si stocarea lui: ghid

Pomparea poate ajuta la creșterea producției de lapte matern?

Da! Alăptarea este un proces de cerere și ofertă, ceea ce înseamnă că, atunci când laptele este extras din sân, corpul va știi că trebuie să mai producă. Dacă vrei să crești cantitatea de lapte, continuă să alăptezi copilul la cerere și adaugă 1-2 sesiuni de pompare zilnic (în mod ideal la aceeași oră în fiecare zi) și ar trebui să observi o creștere a producției de lapte în aproximativ 3-7 zile.

Laptele matern este produs în funcție de cerere și ofertă

Cât de des și cât de mult lapte este scos din sân sunt principalii factori care determină cât de mult lapte va fi produs. Cu alte cuvinte, cu cât laptele este mai des pompat (fie prin suptul bebelușului sau cu pompa de sân), cu atât sânii vor produce mai mult lapte.

► Citeste Alegerea unei pompe de san: criterii si intrebari de luat in considerare

Despre pomparea laptelui matern citeste si:

3 motive ESENȚIALE pentru pomparea laptelui matern

Pomparea laptelui matern: când bebelușul începe să doarmă toată noaptea - iată ce trebuie să știi

Pomparea laptelui matern: în cât timp se golesc sânii?

Pomparea laptelui matern: cat de des se pompeaza laptele cand esti departe de bebelus

Pomparea laptelui matern: când trebuie să incep pomparea laptelui matern - ne intreabă mămicile

Pomparea laptelui matern: trebuie să am o provizie de lapte matern la congelator?

Pomparea laptelui matern: cel mai bun mod de a păstra laptele matern

Cum se poate imbunatati calitatea si cantitatea laptelui matern

Multe mamici se intreaba, pe forumul de alaptare de la Desprecopii - ce ar trebui sa faca pentru a imbunatati calitatea dar si cantitatea laptelui matern - si ce alimente trebuie sa consuma pentru a stimula productia de lapte matern. Iata sfaturile noastre. Mai departe >>

Pomparea laptelui matern si stocarea lui: ghid

Multe mamici de la Desprecopii au povestit ce mult le-a ajutat pomparea laptelui matern pentru a trece (cu bine) peste momentele de angorjare.

A avea lapte matern pregatit intr-un biberon e o solutie perfecta daca lasi copilul cu tata sau bunica pentru cateva ore sau il scoti in parc si nu te simti confortabil sa alaptezi in public. Mai departe>>

Ghid de alaptare 

Desprecopii este un site dedicat alaptarii, care contine informatii indepedente si ne-influentate de nici un interes comercial - care are un ghid complet si independent al alaptarii. 

Nu suntem patetici si nu consideram ca alaptarea trebuie sa fie un chin pentru mamica desi ii dam oate sfaturile necesare pentru a putea depasi obstacolele pe care le poate avea la inceput. Recomandam sa cititi: Despre stresul primelor zile de alaptare 

Citeste toate informatiile de la aceasta sectiune dedicata Alaptarii! Citeste si forumul special Alaptarea bebelusului - vei intalni acolo mamici ca tine care au intrebari si raspunsuri despre alaptare.

Te asteptam pe forumul special dedicat alaptarii - unde vei gasi mii de intrebari si raspunsuri despre perioada alaptarii: ALAPTAREA BEBELUSULUI  

► Daca ai probleme cu alaptarea, te asteptam pe forumul de suport al alaptarii sau pe grupul nostru secret de pe Facebook: Alaptarea cu dragoste.

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII