TEST: Ce tip de piele are bebelușul tău? NIVEA Baby

TEST: Ce tip de piele are bebelușul tău?
12 sfaturi de la ursuletul NIVEA Baby:
1234
5678
9101112
Index articole


 

TEST: Ce tip de piele are bebelușul tău?

NIVEA Baby știe cât de important este puiul tău pentru tine si vrea să te ajute ca pielea lui sa fie sănătoasă încă din primele clipe.

Cu ajutorul acestui test, dezvoltat în colaborare cu dermatologi și medici pediatri, poți determina ce tip de piele are bebelușul tău astfel încât tu să îi poți oferi ingrijirea de care are nevoie.

Cunoscând tipul de piele al puiului tău, poți face alegerea corectă în selectarea produselor de curățare și îngrijire potrivite, și îl poți proteja impotriva factorilor externi nocivi.

Pentru următoarele afirmații de mai jos, bifează DA, dacă se aplică în cazul bebelușului tău, sau opțiunea NU, în caz contrar. După finalizarea testului vei regăsi interpretarea rezultatelor în funcție de răspunsurile tale.

Răspunde la intrebare și mergi mai departe. Numar total de intrebari: 11


Intrebarea numarul 1 din 11


Bebelușul meu nu are nici o problemă dermatologică. Nu am observat hipersensibilitate față de produsele de îngrijire pe care le-am folosit până în prezent.

Da
Nu

Spune-ne parerea ta:

Sfatul NIVEA Baby

Cum sa-ti faci somnul mai confortabil?

Lipsa somnului este o mare problema. Mai ales in primul an ca parinte. Desi fiecare bebelus este diferit, iti oferim trei modalitati de calmare care te pot ajuta cu cateva ore de somn in plus: Trucul Infasarii, Mici alintaturi si Masajul de Noapte Buna.

Sfatul complet aici

Mai cititi pe site-ul NIVEA Baby

Produs recomandat:

Cremă intensivă SOS Pure&Sensitive