Pomparea laptelui matern: Nu am mult lapte când pompez, oare producția de lapte este scăzută?

Pomparea laptelui matern: Nu am mult lapte cand pompez, oare productia de lapte este scazuta?

Pomparea laptelui matern: Nu am mult lapte când pompez, oare producția de lapte este scăzută?

Nu am mult lapte cand pompez, oare productia de lapte este scazuta?

Nu neapărat! Bebelușii sunt mult mai eficienți în extragerea laptelui din sân decât o pompă. Chiar dacă se pare că nu pompezi prea mult, amintește-ți ... dacă bebelușul crește în greutate și are 8-10 scutece ude / zi, ai suficient lapte!

vei citi:
Nu am mult lapte când pompez
Nu judeca oferta de lapte pe baza rezultatului pompării
Cum știi dacă bebelușul mănâncă suficient lapte?
Despre pomparea laptelui matern citeste

Nu am mult lapte când pompez - are este scăzută producția mea?

Nu neapărat! Bebelușii sunt mult mai eficienți în extragerea laptelui din sân decât o pompă. Chiar dacă se pare că nu pompezi prea mult, amintește-ți ... dacă bebelușul crește în greutate și are 8-10 scutece ude / zi, ai suficient lapte!

Nu judeca oferta de lapte pe baza rezultatului pompării

Multe mamici care alăptează își judecă cantitatea de lapte pe care o produc - pe baza cantității pe care o pompează. Dar este o greșeală!

Puterea de pompare depinde de atât de mulți factori, inclusiv de tipul de pompă utilizată și eficiența utilizării pompei.

De asemenea, bebelușul extrage laptele din sân mult mai eficient decât orice pompă pentru sân. Deci, pomparea NU este o indicație adecvată a ofertei de lapte. Dacă presupui că nu ai suficient lapte, contactează un consultant în alăptare, IBCLC. Dar dacă bebelușul crește în greutate și are 5-6 scutece umede pe zi, atunci ai suficient lapte. Mai departe>>

Cum știi dacă bebelușul mănâncă suficient lapte? 11 semne pe care trebuie să le urmărești

Unul dintre motivele de stres maxim ale proaspetelor mamici este grija ca bebelusul sa manance suficient. Fie ca este alaptat sau hranit cu formula de lapte, mamicile sunt mereu tentate sa se ingrijoreze din cauza ca nu stiu exact daca bebelusul a mancat sau nu suficient.

Iata cum stii daca bebelusul papa suficient lapte sau nu primeste suficient lapte si 11 semne pe care trebuie sa le urmaresti.

Despre pomparea laptelui matern citeste si:

3 motive ESENȚIALE pentru pomparea laptelui matern

Pomparea laptelui matern: în cât timp se golesc sânii?

Pomparea laptelui matern: cat de des se pompeaza laptele cand esti departe de bebelus

Pomparea laptelui matern: când trebuie să incep pomparea laptelui matern - ne intreabă mămicile

Pomparea laptelui matern: trebuie să am o provizie de lapte matern la congelator?

Pomparea laptelui matern: cel mai bun mod de a păstra laptele matern

Pomparea laptelui matern si stocarea lui: ghid

Multe mamici de la Desprecopii au povestit ce mult le-a ajutat pomparea laptelui matern pentru a trece (cu bine) peste momentele de angorjare.

A avea lapte matern pregatit intr-un biberon e o solutie perfecta daca lasi copilul cu tata sau bunica pentru cateva ore sau il scoti in parc si nu te simti confortabil sa alaptezi in public. Mai departe>>

Ghid de alaptare 

Desprecopii este un site dedicat alaptarii, care contine informatii indepedente si ne-influentate de nici un interes comercial - care are un ghid complet si independent al alaptarii. 

Nu suntem patetici si nu consideram ca alaptarea trebuie sa fie un chin pentru mamica desi ii dam oate sfaturile necesare pentru a putea depasi obstacolele pe care le poate avea la inceput. Recomandam sa cititi: Despre stresul primelor zile de alaptare 

Citeste toate informatiile de la aceasta sectiune dedicata Alaptarii! Citeste si forumul special Alaptarea bebelusului - vei intalni acolo mamici ca tine care au intrebari si raspunsuri despre alaptare.

Te asteptam pe forumul special dedicat alaptarii - unde vei gasi mii de intrebari si raspunsuri despre perioada alaptarii: ALAPTAREA BEBELUSULUI  

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII