Nas infundat sau durere de gat?


Alte stiri

Simptome foarte frecvente si care apar impreuna, de cele mai multe ori asociate racelilor comune, senzatia de nas infundat sau durerea de gât pot deveni foarte neplacute, chiar deranjante.

Acum putem alege un tratament complet, natural si eficient in acelasi timp, oferit de Aboca, numarul 1 in farmaciile din Italia: produsele Fitonasal si Salvigol.

Fitonasal spray elibereaza nasul infundat si favorizeaza respiratia, fara efectele secundare ale decongestionantelor nazale vasoconstrictoare. Formula Bio, cu un continut bogat de ingrediente active naturale precum Nalba, Aloe Vera si Smirna, protejeaza nasul de iritatiile cauzate de frig, fum, polen sau alti agenti iritanti si mentine o buna hidratare, reglând secretiile mucoasei. Uleiuri esentiale de Eucalipt, Lavanda si Niaouly au o actiune rapida de reimprospatare.

Fitonasal are actiune mecanica, prin formarea unei pelicule protectoare la nivelul nasului, astfel incât nu creeaza dependenta si nici nu usuca nasul, fiind indicat chiar si persoanelor cu afectiuni cardiovasculare.
Salvigol Bio sunt produse ideale pentru tratarea starilor iritative ale gâtului si pot fi folosite si preventiv, pentru cei ce sunt expusi frecvent la agenti externi ofensivi.

Produsele Salvigol Bio (tablete si spray) au o actiune protectoare si calmanta, formand o pelicula care adera la mucoasa gâtului si o hidrateaza in mod continuu. Nivelul ridicat de principii active organice extrase din Salvie, Aloe Vera si Smirna asigura o actiune delicata si eficienta. Uleiurile esentiale din menta si scortisoara din formula pentru adulti si mierea si aromele naturale de fructe din formula speciala pentru copii confera produselor un gust placut.

Produsele Fitonasal si Salvigol BIO sunt dispozitive medicale clasificate CE si sunt disponibile in farmacii.


Vezi alte stiri